آی پی امداد
abtahi

مشکل: چشمک زدن مداوم چراغ قرمز و زرد در فریزر شرکت پارس مدل : نوفراست170 یا 1700 پس از قطع و وصل جریان برق شهری

bitmap

کاربر
2015-04-17
4
2
با عرض سلام
فریز نوفراست 1700 پارس بعد از قطع و وصل شدن برق شهر خاموش شد و چراغ زرد و قرمز آن به حالت چشمک زن قرار گرفته صدای یخچال بسیار ضعیف است و با کلید پاور روشن و خاموش نمیشود .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ...

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
سلام دوست عزیز
چراغ قرمز نشاندهنده این هست دما داخل فریزر پایین آمده
چراغ زرد نشان دهنده فعال بودن کلید انجماد سریع هست
شما چک کنید ببینید موتور کار میکنه یا نه
موتور داغ که نیست
احتمال داره در حین برق رفتن و امدن مدار کنترل دچار مشکل شده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bitmap

bitmap

کاربر
2015-04-17
4
2
با تشکر از عزیزان برد رو عوض کردم مشکل حل شد پایه لحیم های دو تا از خازن ها سیاه شده بود و یه قطعه سیاه سوراخ دار باریک هم داره که یک بند انگشته با پایه های بلند اونم روغن داده بود و سیاه شده بود ترجیحا برد رو عوض کردم مشکل حل شد .ولی برد رو با هزینه نصب کلا صد هزار تومن حساب کردند که فکر کنم زیاد شده با اینکه تعویضش رو یاد گرفتم ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanarn

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با تشکر از عزیزان برد رو عوض کردم مشکل حل شد پایه لحیم های دو تا از خازن ها سیاه شده بود و یه قطعه سیاه سوراخ دار باریک هم داره که یک بند انگشته با پایه های بلند اونم روغن داده بود و سیاه شده بود ترجیحا برد رو عوض کردم مشکل حل شد .ولی برد رو با هزینه نصب کلا صد هزار تومن حساب کردند که فکر کنم زیاد شده با اینکه تعویضش رو یاد گرفتم ...
برد متفرقه مثل آلتون رای در کارتن سفید و بزرگ،حدود 35000 وبرد فابریک پارس در کارتن آبی کوچک مارک پارس 53000 + حدودا 25000 دستمزد بستگی به مسافت ودفعات رفت وآمد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanarn

juve8

کاربر
2015-05-06
2
0
سلام خدمت دوستان.اگه چراغ چشمک زن به دلیل پایین اومدن دما روشن باشه.حتما باید بورد تعویض بشه؟ الان دو روز هست که دمای فریزر زیر -10 یا نهایت -10 هستش.با دکمه انجماد سریع مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. فریزر بدون برفک پارس نوفراست 1700

rezanurse826

کاربر vip
vip
کاربر
2009-01-05
1,132
1,721
سلام
من هم فریزر نوفراست پارس رده انرژی G دارم و بسیار ناراضی هستم .
هر 4 ماه یکبار باید برق را بکشم و داخلش را خالی کنم تا دوباره راه بیفتد .
همچنین مصرف انرژی خیلی بالایی دارد که کمرشکن است .
برای مشکل شما وقتی گارانتی آمد پیشنهاد دادند که فریز را خالی کن و پس از 8 ساعت دوباره راه بینداز .
وقتی گارانتی اینجوریه وای به حال بدون گارانتی .

بالا