آی پی امداد
abtahi

پیدا کردن ترانزیستور مشابه 13NM60N

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
233
207
25
اصفهان
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

یه آداپتور لپ تاپ hp برای تعمیر دارم که خازن بزرگ ورودی نشتی پیدا کرده و فیوز هم سوخته.
خارن بزرگ تهیه کردم و عوض کردم فیوز رو هم همینطور و با لامپ تست چک کردم دیدم لامپ روشن میشه.
بررسی کردم دیدم ترانزیستور کنار خازن بزرگ اتصالی داره و با جدا کردن مشکل اتصال کوتاه برد حل شد.
حالا هرچی میگردم ترانزیستور رو مشابهش رو پیدا نمیکنم و میخواستم بدونم میشه یه ترانزیستور دیگه جایگزین کرد؟

ترانزیستور 13NM60N

IMG_۲۰۲۳۰۹۰۵_۱۰۱۴۳۵.jpg
IMG_۲۰۲۳۰۹۰۵_۱۰۱۴۰۴.jpg

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972

یه آداپتور لپ تاپ hp برای تعمیر دارم که خازن بزرگ ورودی نشتی پیدا کرده و فیوز هم سوخته.
خارن بزرگ تهیه کردم و عوض کردم فیوز رو هم همینطور و با لامپ تست چک کردم دیدم لامپ روشن میشه.
بررسی کردم دیدم ترانزیستور کنار خازن بزرگ اتصالی داره و با جدا کردن مشکل اتصال کوتاه برد حل شد.
حالا هرچی میگردم ترانزیستور رو مشابهش رو پیدا نمیکنم و میخواستم بدونم میشه یه ترانزیستور دیگه جایگزین کرد؟

ترانزیستور 13NM60N

مشاهده فایل‌پیوست 205258
مشاهده فایل‌پیوست 205259
سلام
فایل pdf پیوست، مشابهات ماسفت 13NM60N هست.

پیوست‌ها

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,207
12,679
ایران

ترانزیستور 13NM60N

مشاهده فایل‌پیوست 205258
مشاهده فایل‌پیوست 205259
وقتی خودش موجود هست نیازی به مشابه نیست

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
233
207
25
اصفهان
متشکرم از همگی ترانزیستور رو تهیه کردم و بخش اولیه برد ولتاژش درست شد ولش بخش ثانویه هیچ ولتاژی نداره و آیسی Dap026 زیاد داغ میکنه که احتمال زیاد سوخته تا حالا نزدیک 150 هزار تومن خرجش کردم و بنظر من دیگه ارزش تعمیر نداره
IMG_۲۰۲۳۰۹۰۷_۰۰۴۶۱۳.jpg

بالا