آی پی امداد
abtahi

وضعیت کانتکت های داخلی کلید سلکتور مولتیمتر vc97

n3m

کاربر
2012-04-24
21
15
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مهندسین عزیز
مولتیمتر من vc97 2017 ver.2.4 است.برای پروگرم آیسی ایپرام بازش کردم ولی شک کردم که تیغه های فلزی سلکتور درسته یا نه.با مدل قدیمی تر همین مولتیمتر که داشتم مقایسه کردم با هم فرق می کرد. با توجه به عکس لطفا اگر کسی اطلاع داره یا مورد مشابه من رو داره بگه وضعیت فعلی تیغها درسته یا نه.ممنون...

پیوست‌ها

• 299.1 کیلوبایت بازدیدها: 7

Mohsen.30

کاربر
2015-12-27
14
20
مولتیمتر من vc97 2017 ver.2.4 است.برای پروگرم آیسی ایپرام بازش کردم ولی شک کردم که تیغه های فلزی سلکتور درسته یا نه.با مدل قدیمی تر همین مولتیمتر که داشتم مقایسه کردم با هم فرق می کرد. با توجه به عکس لطفا اگر کسی اطلاع داره یا مورد مشابه من رو داره بگه وضعیت فعلی تیغها درسته یا نه.ممنون...
سلام تیغه ها درست نصب شده سلکتور را صحیح ببندید و تست کنید نباید موردی باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: n3m

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,173
2,051

سلام
تو پست ۱۷ و ۲۳ تاپیک زیر؛ تصویر چند مدل مختلف از VC97 اومده؛ هرچند با چینش شما تفاوت داره؛ اما بد نیست یه نگاهی به اونها بندازید.

https://www.irantk.ir/threads/خرابی-مولتی-متر-ویکتور-vc97.124443/post-734796

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: n3m

n3m

کاربر
2012-04-24
21
15
سلام تیغه ها درست نصب شده سلکتور را صحیح ببندید و تست کنید نباید موردی باشه
دستگاه تقریبا نو هست یک مرتبه روشن که کردم رفت رو حالت کالیبره و اعداد و حروف نشان دادن و پیغام خطای ایپرام،آیسی 24c02 را خارج کردم و با استفاده از پروگرمر ch341a چند بار با فایل های موجود فلش تو همین سایت و اینترنت، پروگرم کردم ولی هیچ فرقی نکرد.گفتم شاید موقع باز کردن ، پلیت ها جابجا یا کم شده باشه.شما مطمئن هستی که تعداد و ترتیب کانتکت ها درسته؟

n3m

کاربر
2012-04-24
21
15
سلام
تو پست ۱۷ و ۲۳ تاپیک زیر؛ تصویر چند مدل مختلف از VC97 اومده؛ هرچند با چینش شما تفاوت داره؛ اما بد نیست یه نگاهی به اونها بندازید.

https://www.irantk.ir/threads/خرابی-مولتی-متر-ویکتور-vc97.124443/post-734796
سلام.یکبار مطابق تصویر آن پست یکی از تیغه ها را جابجا کردم و بصورت دوطرف چهارتایی بستم.دیگه پیغام خطای ایپرام نداد ولی عملکرد ها مختل بود مثلا روی ولت مستقیم علامت میلی آمپر می آمد.دوباره باز کردم و بصورت اول بستم. در کمال تعجب دیدم کاملا درست شده😲.شایدبیش از ۴ بار با آیسی های مختلف بی نتیجه پروگرمش کرده بودم.نفهمیدم مشکل از کجا بود.ظاهرا از اتصالات مربوط به همین تیغه ها بوده ولی چطوری آخه؟ به هرصورت ممنون از شما و جناب محسن بابت همفکری🙏

بالا