دوستان سلام : دستگاه روی لوگو ماننده و بالا نمیاد ولتاژ3.3 ای سی فلش را هم دارم
ه هومن پارس کاربر vip کاربر 2007-05-09 129 186 2021-06-04 #1 دوستان سلام : دستگاه روی لوگو ماننده و بالا نمیاد ولتاژ3.3 ای سی فلش را هم دارم پیوستها 11.jpg 613 کیلوبایت بازدیدها: 184 22.jpg 573.9 کیلوبایت بازدیدها: 203 33.jpg 235 کیلوبایت بازدیدها: 205
F FRZADI کاربر vip کاربر 2013-06-09 51 112 2021-06-05 #2 هومن پارس گفت: دوستان سلام : دستگاه روی لوگو ماننده و بالا نمیاد ولتاژ3.3 ای سی فلش را هم دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... فایلی که براتون ارسال می کنم را از طریق usb منتقل کنید نحوه انتقال فقط فایل را در یواس بی خالی انتقال داده و آداپتور را به دی وی آر بزنید در تصویر علامت آبگرید باید مشاهده شود اگر می تونید قبل از آن از دی وی آر بکاپ بگیرید و تست کنید متاسفانه من اجازه آپلود فایل ندارم [hide]https://download.xm030.cn/d/MDAwMDAxMzc=[/hide]
هومن پارس گفت: دوستان سلام : دستگاه روی لوگو ماننده و بالا نمیاد ولتاژ3.3 ای سی فلش را هم دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... فایلی که براتون ارسال می کنم را از طریق usb منتقل کنید نحوه انتقال فقط فایل را در یواس بی خالی انتقال داده و آداپتور را به دی وی آر بزنید در تصویر علامت آبگرید باید مشاهده شود اگر می تونید قبل از آن از دی وی آر بکاپ بگیرید و تست کنید متاسفانه من اجازه آپلود فایل ندارم [hide]https://download.xm030.cn/d/MDAwMDAxMzc=[/hide]
ه هومن پارس کاربر vip کاربر 2007-05-09 129 186 2021-06-05 #3 yasersat گفت: فایلی که براتون ارسال می کنم را از طریق usb منتقل کنید نحوه انتقال فقط فایل را در یواس بی خالی انتقال داده و آداپتور را به دی وی آر بزنید در تصویر علامت آبگرید باید مشاهده شود اگر می تونید قبل از آن از دی وی آر بکاپ بگیرید و تست کنید متاسفانه من اجازه آپلود فایل ندارم hidden content may not be quoted کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام : ممنون از لطف شما طبق فرمایش شما عمل کردم ولی متاسفانه جواب نداد پیوستها 1.jpg 420.2 کیلوبایت بازدیدها: 185
yasersat گفت: فایلی که براتون ارسال می کنم را از طریق usb منتقل کنید نحوه انتقال فقط فایل را در یواس بی خالی انتقال داده و آداپتور را به دی وی آر بزنید در تصویر علامت آبگرید باید مشاهده شود اگر می تونید قبل از آن از دی وی آر بکاپ بگیرید و تست کنید متاسفانه من اجازه آپلود فایل ندارم hidden content may not be quoted کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام : ممنون از لطف شما طبق فرمایش شما عمل کردم ولی متاسفانه جواب نداد
poya22 مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه مدیر تالار 2011-07-25 1,281 3,290 2021-06-05 #4 به تاریخ ساخت برد توجه کنید 2020/8/18 و به تاریخ فایلی که دانلود کردید 2018 .بنابراین این فایل که این دوست گرامی لینک داده به برد شما نمیخورد .از طرفی کد دستگاه شما فرق میکند باید با فایل سالم فلش شود .متاسفانه فایلشو ندارم
به تاریخ ساخت برد توجه کنید 2020/8/18 و به تاریخ فایلی که دانلود کردید 2018 .بنابراین این فایل که این دوست گرامی لینک داده به برد شما نمیخورد .از طرفی کد دستگاه شما فرق میکند باید با فایل سالم فلش شود .متاسفانه فایلشو ندارم