درودبرشمااساتیدگرامی که تجربیات ودانشتون رودراختیارعموم میزارین سپاس فراواندرود...
کسب اجازه از استاد استادان جناب غزال عزیز، استاد غزال گرامی .
دوست عزیز اگه شما تو این انجمن مشغول فعالیت هستید و دارید معلومات و تجربه هایی که از نظر ریالی نمیشه واسش مبلغی در نظر گرفت رو بصورت رایگان با دوستان اشتراک گذاری میکنید ( البته نظر شخصی خودم رو عرض میکنم )
مطمعنا اینجا چیزی دیدید که باعث شده از دل و جون هر چی در توان دارید هزینه کنید
من فکر میکنم و البته مطمعن هستم اون چیزی که شما رو جذب اینجا کرده جذابیت و کمالات استاد گرامی باشه
همونطور که همه ما شاهد بودیم و هستیم جناب غزال عزیز بقدری لطف دارند که گاها آدم واقعا متحیر میشه!!!
آدم متحیر از این همه لطف که ایشون بدون منت و هزینه ای تجارب و اندوخته هاش رو به دیگران انتقال میده.
اگه دقت کرده باشید مرام ایشون طوری هست که خودشونو به آب و آتیش میزنن که کار فلونی راه اندازی و انجام شه ( عذر خواهی میکنم هزینه کنی که واسه خودت ... خر بتراشی ؟!!! ) چیزی که تو دنیای امروز عجیب و ناشناختس
واقعا مرام و محبت ایشون از باورها خارجه
مطمعنا شما هم به نحوی خودتون رو مدیون استاد دیدید که دارید به این صورت از رفتار ایشان الگو برداری میکنید
اینو بدونید اگر استاد میخواستند دنبال سپاس و تقدیر و تشکر و اینجور حرفها باشند به جرات میتونم بگم ایشون الان صدر اول جدول تو این انجمن بودند
ولی از اونجاییکه روحیات استاد کاملا متفاوت با دیگر اساتید و اسخاص هست ابدا دنبال تشکر و سپاس و... دارای محتوای پنهان و.و.و.و.و. غیره نیست
از اونجاییکه الگوی خوبی تو انجمن پیدا کردید مطمعنا رضایت و تحسین این الگو از شخص شما یعنی کسب موفقیت شما تو این آزمون ....
از شما چه پنهان تا جایی که حقیر اطلاع دارم ایشون استاد بازنشسته دانشگاه هم هستند
پس از دیگران انتظاری نداشته باش
همانطور که الگوی شما انتظاری نداشته.
کوتاه اینکه:
من و شما و دیگران فانی و رفتنی هستیم ، فقط خوبی و بدی از آدم به جا خواهد ماند
این لطف و نوشته های شما هم تو این انجمن تا قیام قیامت همینجا ماندگار و پایدار خواهد ماند
مطمعنا روزی که شخصی نیاز مبرم به این نوشته ها و تجارب پیدا کرد از ته دل واست آرزوی خوشبختی و موفقیت و پایداری خواهد کرد
بنده آدم مذهبی نیستم ولی اینو میدونم خوبی انسانها با بدی پاسخ داده نخواهد شد
موفق و پایدار باشید.
سپاس.
تصویر برد رو بزارید لطفاً ، تا در صورت موجود بودن نقشه و مستندات دستگاه ، براتون ارسال بشهسلام وقت شما بخیر کسی نقشه اینورتر اسپاد مدل arc170i رو داره ؟
سلام خدمت مهندس عزیزبا سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم و استاد غزال عزیز :
نقشه دستگاه جوش دایانا DAYANA یا KEDR که شرکت روسی یا اکراینی KEDR هم آن را تولید یا مونتاژ کرده .
روحت شاد استاددرود بر آرش عزیز و ارجمند
موضوع مرقومه حضرت عالی بشرح زیر بانی طرح مطالبی در خصوص لایک و تقدیر و توقیر گردید.
اگر به ارسالاتم توجه فرمایید هرگز از هیچ منبعی کپی نکردم که گویای اوقات قابل توجهی است که مصروف تنظیم مطالب تقدیمی شده است .
و خصوصا که ابهاماتی را در مباحث الکترونیک رفع کردم که شاید ابهام عمده صاحبنظران برجسته بوده که گاها بعنوان سوال و معما مطرح کردم و بگونه ای پرجاذبه و بدون پاسخ بنظر میرسیده که همواره از طریق پیام خصوصی و بموجب بی قراری مخاطب جهت دستیابی به پاسخ ، تحت فشار مستمر قرار داشتم چنانکه نهایتا ناگزیر شدم پیام خصوصی را غیرفعال کنم .
اما جالب اینجاست با وجودیکه مطالب و معماهایی مطروحه بشدت مورد استقبال اکثریت کاربران محترم و چه بسا کلیه کاربران قرار گرفت معذالک تعداد ناچیز لایک ها را ملاحظه میفرمایید که بسیارانی پس از دریافت پاسخ باورنکردنی و رفع ابهام کلانی که بنابه اقاریر خودشان خواب آنها را مختل ساخته بود ، از ابراز تشکر امتناع نمودند
از سوی دیگر گاها برخی از دوستان گرامی بنحوی اقدام به قدردانی فرمودند و ساعت های متوالی وقت خود را به تقدیر و تشکر از پست ها و مطالبم اختصاص دادند که ناگزیر به ارسال پیام خصوصی گردیدم و ضمن ستایش از زحمات ایشان عاجزانه تاکید کردم ، بیش از این شرمنده نفرمایند و از اوقات خود در امور ارزنده تری استفاده کنند.
اصولا سپاس و تقدیر از طراح مطالب سودمند گویای شخصیت تقدیر کننده است و تاثیری بر شخصیت و ماهیت تقدیر شونده ندارد.
اتفاقا یکی از خصوصیات حضرت عالی که مورد توجه من قرار گرفت نحوه ارسال فایل های ارزنده است بطوریکه باوجود حق مطالبه تقدیر و حق اعمال پسورد و شیوه هایی که حق بدیهی سخی و باذل فایل ها و مطالب ارزشمند است معذالک کلیه فایل ها و مطالب را در نهایت سادگی و صمیمیت و بدون مطالبه تقدیر و تشکر ارسال فرمودید و بهمین علت تقدیر مضاعف میطلبد .
شعر ذیل پست هایم در همین خصوص است و البته ازآنجاکه هیچگونه علم و اطلاعاتی در خصوص آداب و فنون شعر ندارم و اگرچه برخی از سروده هایم از نظر فنی مورد تایید شعرای عصر حاضر قرار گرفته اما اذعان دارم که ممکن است از لحاظ فنی فاقد ارزش باشد اما بخوبی گویای حقیقت محضی است که در دوران زندگی خود لمس کردم .
چنانکه جهش ارزنده و تکامل انسان محصول رنج و ریاضت های بزرگ و ناسپاسی کلان است همانگونه که سنگ بی ارزش تحت فشار بسیار زیاد بگونه ای الماس و گوهر نایابی میگردد که در تاج و بر سر پادشاه می نشیند لذا درد و رنج و غم و غصه و تحمل شداید و ناسپاسی ، شایسته ترین ابزار جهش و لازمه ترقی و کمال است
[COLOR="#80ffgz0080"]
فلذا ناسپاسی و غم و غصه ، استقبال میطلبد نه استیصال و از مراتب کمال است نه زوال[/COLOR].
سپاس و همچنان سپاس
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم و استاد غزال عزیز :
نقشه دستگاه جوش دایانا DAYANA یا KEDR که شرکت روسی یا اکراینی KEDR هم آن را تولید یا مونتاژ کرده سلام