آی پی امداد
abtahi

مشکل: نداشتن منو در خروجی AV دستگاه DVR چینی H264 با برند Simaran مدل SM-DH402 AE

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,837
iRanTK.iR
درود

یک دستگاه DVR چینی H264 با برند Simaran مدل SM-DH402 AE دارم که در خروجی AV یعنی فیش Video Out منوی دستگاه را نداریم ، اما در خروجی HDMI و VGA مشکلی نیست ، و منو قابل مشاهده هست ، البته تصویر دوربین هست ، اما خبری از منو نیست !

آیا این مدل کلا اینطوری هست یا این نمونه ای من در اختیار دارم مشکل داره ؟

ضمنا رمز دستگاه هم نمیدونم چی هست و نمیتونم وارد منوی اصلی دستگاه بشم .

DVR.jpg

DVR 2.jpg

با سپاس

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,129
IRANTK
درود

یک دستگاه DVR چینی H264 با برند Simaran مدل SM-DH402 AE دارم که در خروجی AV یعنی فیش Video Out منوی دستگاه را نداریم ، اما در خروجی HDMI و VGA مشکلی نیست ، و منو قابل مشاهده هست ، البته تصویر دوربین هست ، اما خبری از منو نیست !

آیا این مدل کلا اینطوری هست یا این نمونه ای من در اختیار دارم مشکل داره ؟

ضمنا رمز دستگاه هم نمیدونم چی هست و نمیتونم وارد منوی اصلی دستگاه بشم .

مشاهده فایل‌پیوست 142629

مشاهده فایل‌پیوست 142630

با سپاس

سلام جالبه که شما با خروجی AV تونستید تصویر بگیرید! بنده در چندین مدل
نتوانستم خروجی بگیرم نه کار کرده و خراب بلکه نو! فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه!

اما برای بدست آوردن رمز چندین برنامه در انجمن هست سرچ کنید و روش هارو امتحان کنید اما من که نتوانستم اما توسط یکی از داداشام تو انجمن که تایپیکی ایجاد کردند فقط برای پاک کردن رمز ورود توسط فایل فلش پیام بگذارید فایل رو بفرستید رمز رو برمیداره !!!
برای بنده که این کار رو انجام داد خدا خیرش بده!
اگر ادرس تلگرامشم خواستی خصوصی پیام بده

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,837
iRanTK.iR

سلام جالبه که شما با خروجی AV تونستید تصویر بگیرید! بنده در چندین مدل
نتوانستم خروجی بگیرم نه کار کرده و خراب بلکه نو! فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه!

اما برای بدست آوردن رمز چندین برنامه در انجمن هست سرچ کنید و روش هارو امتحان کنید اما من که نتوانستم اما توسط یکی از داداشام تو انجمن که تایپیکی ایجاد کردند فقط برای پاک کردن رمز ورود توسط فایل فلش پیام بگذارید فایل رو بفرستید رمز رو برمیداره !!!
برای بنده که این کار رو انجام داد خدا خیرش بده!
اگر ادرس تلگرامشم خواستی خصوصی پیام بده

درود

والا من دوربین نزدم ، اما به گفته مشتری تصویر دوربین هست اما منو نداریم ...

البته آرم ابتدایی دستگاه و ... میاد اما موقعیکه نوشته ها برای چک کردن قسمت های مختلف دستگاه ظاهر میشه در خروجی AV نوشته ها رو نداریم ...

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
449
359
Tehran
www.tnmelectronics.ir
درود

والا من دوربین نزدم ، اما به گفته مشتری تصویر دوربین هست اما منو نداریم ...

البته آرم ابتدایی دستگاه و ... میاد اما موقعیکه نوشته ها برای چک کردن قسمت های مختلف دستگاه ظاهر میشه در خروجی AV نوشته ها رو نداریم ...

بعضی از دستگاه ها داخل منو میتونین انتخاب کنین که از av تصویر میخواین داشته باشین یا vga. احتمالا این دستگاه هم اینجوری باشه. شما با vga وارد منو بشیند ببینین گزینه ای به نام switch vga to av نداره یا گزینه مشابه

بالا