آی پی امداد
abtahi

نداشتن تصویر مانیتور آیفون کماکس cdv-70m

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
سلام به همکاران محترم
یه آیفون کماکس برام اومده که تصویر نداره
البته قبلش مشکل تغذیه داشت که روشن نمیشد
تغذیه درست شد و روشنش کردم
الان متاسفانه تصویر نداره و عملکردش تقریبا درسته فقط تصویرش سیاه هست.
آیسی های پشت السیدی رو هیت گرفتم ولی درست نشد.قلع مردگی رو رفع کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست
کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
با ال سی دی دیگه تست کن از برد تصویر عکس بزار
الان ولتاژ گیری میکنم نمیتونم تشخیص بدم کدوم ولتاژ درسته
یه آیسی ۸ پایه داره که هر کار میکنم نمیتونم دیتاشیت دانلود کنم ونمیدونم پایه منفی و ورودی کدومه که تست کنم اصلا بهش ولتاژ میرسه یا نه
متاسفانه کد رو آیسی هم خوانا نیست منم یه چیزی مشابه سرچ کردم‌ولی نمیشه دانلود کرد

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
این آیسی باید ۵ ولت بگیره تا کار کنه ولی نهایت ۲ ولت بهش میرسه .مسیرش رو گرفتم خورد به ۱۲ ولت ولی وقتی سوکت ۱۲ رو در میارم ۱۲ کامل هست ولی وقتی جا میزنم رو آیسی ۲ ولت دارم.همه خازن ها رو هم ریموو و تعویض کردم
1000057623.jpg

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,179
2,065
این آیسی باید ۵ ولت بگیره تا کار کنه ولی نهایت ۲ ولت بهش میرسه .مسیرش رو گرفتم خورد به ۱۲ ولت ولی وقتی سوکت ۱۲ رو در میارم ۱۲ کامل هست ولی وقتی جا میزنم رو آیسی ۲ ولت دارم.همه خازن ها رو هم ریموو و تعویض کردم
مشاهده فایل‌پیوست 226730

سلام
اگر شماره رو درست اعلام کرده باشید؛ احتمالا این قطعه یه آپ‌امپ هست که پایه ۸ اون VCC و پایه ۴ GND هست.
با توجه به مطلب فوق، اگر اندازه‌گیری ولتاژ توسط شما روی پایه صحیح انجام شده باشه؛ یه جای مدار مشکل داره و آمپر بیش از حد میکشه.
این نکته رو هم مد نظر قرار بدید؛ در صورتی که قطعه آپ‌امپ باشه؛ اگر روی پایه ۸ این آیسی افت ولتاژ داشته باشید؛ قائدتا باید تو مسیرهای دیگه ۱۲ ولت هم افت ولتاژ داشته باشید.
در هر شکل اگر تشخیص‌تون درسته؛ آیسی با پکیج SO-8 یا همون هشت پایه که می‌فرمایید رو از مدار خارج کنید؛ ببینید ولتاژ روی برد بالا میره؟

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
34
24
سلام
اگر شماره رو درست اعلام کرده باشید؛ احتمالا این قطعه یه آپ‌امپ هست که پایه ۸ اون VCC و پایه ۴ GND هست.
با توجه به مطلب فوق، اگر اندازه‌گیری ولتاژ توسط شما روی پایه صحیح انجام شده باشه؛ یه جای مدار مشکل داره و آمپر بیش از حد میکشه.
این نکته رو هم مد نظر قرار بدید؛ در صورتی که قطعه آپ‌امپ باشه؛ اگر روی پایه ۸ این آیسی افت ولتاژ داشته باشید؛ قائدتا باید تو مسیرهای دیگه ۱۲ ولت هم افت ولتاژ داشته باشید.
در هر شکل اگر تشخیص‌تون درسته؛ آیسی با پکیج SO-8 یا همون هشت پایه که می‌فرمایید رو از مدار خارج کنید؛ ببینید ولتاژ روی برد بالا میره؟
دقیقا آپ امپ هست.همین کار رو کردم .آیسی رو در آوردم ولی همچنان تاثیری رو ولتاژ نداره.
وقتی ریموو کردم پلاریته ۴ و ۸ رو ولتاژ گیری کردم دیدم بازم ۱.۵ تا ۲ ولت داره

بالا