- 2013-05-07
- 410
- 4,741
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم،من تا بحال pc تعمیر نکردم لپ تاپ هم تازه شروع کردم،مینبور مورد نظر رو ولتاژ گیری کردم تا جایی که تونستم و سر در اوردم.
مشکل : روشن میشه ولی تصویر نداره و پس از چند ثانیه ریستارت میکنه که با جدا کردن سوکت 4 پین سی پی یو یا اینکه cpu از مدار خارج کنم دیگه سیستم مکرر ریستارت نمیکنه.دو تا فت به شماره ی k4213 به شدت داغ میکنه(توی عکس علامت گذاشتم).یه ای سی هم کنارشون هست اونم داغ میکنه،باقی قطعات متناسب داغ میشن.یه سی پی یو دیگه هم تست کردم،clear cmos هم کردم،بایوس پیدا نکردم که پراگرام کنم.

دیباگر : یه دیباگر ال سی دی دار دارم که این ال ای دی ها ازش روشن میشه(اونایی رو که سر در اوردم مینویسم اونایی رو هم که سر در نیاوردم دوستان لطف کنن کامل کنن ممنون میشم)
ولتاژ ها :
باتری 3
بایوس 3.3
PCI = 5 , 3.3
VGA = 12 , 3.3 , 3.4
RAM = 0/750 , 1.5
CPU = 1.2 , 1.5 , 1.07
I/O = 3.3 , 1.9 , 2.5 ,1.2 ,3.4
IC CLK = 3.3 , 1.6 , 3.4
کریستال هم 1.6 و 2.4
من خودم به vcore شک دارم چون روی سلفهای مدار vcore بجای 1.4 تا 1.8 ولتاژ 1.07 رو دارم.در ضمن ولتاژ رم رو هم روی پین اول نداشتم و روی پین های وسط داشتم چون طبق برداشت من از سایت ولتاژ ddr3 روی پین یک هست.ببخشی طولانی شد،پیشاپیش از وقتی که میزارید ممنونم،موفق باشید.
یا علی
مشکل : روشن میشه ولی تصویر نداره و پس از چند ثانیه ریستارت میکنه که با جدا کردن سوکت 4 پین سی پی یو یا اینکه cpu از مدار خارج کنم دیگه سیستم مکرر ریستارت نمیکنه.دو تا فت به شماره ی k4213 به شدت داغ میکنه(توی عکس علامت گذاشتم).یه ای سی هم کنارشون هست اونم داغ میکنه،باقی قطعات متناسب داغ میشن.یه سی پی یو دیگه هم تست کردم،clear cmos هم کردم،بایوس پیدا نکردم که پراگرام کنم.

دیباگر : یه دیباگر ال سی دی دار دارم که این ال ای دی ها ازش روشن میشه(اونایی رو که سر در اوردم مینویسم اونایی رو هم که سر در نیاوردم دوستان لطف کنن کامل کنن ممنون میشم)
روشن | 12- | |
روشن | 12+ | |
روشن | 5V | |
روشن-ولتاژ 3.3 استندبای | 3VSB | |
روشن ؟ | 3V3 | |
روشن-بنظرم منظورش IFRAME باشه؟! (ارتباط بین S/B-Bios-I/O) | FRAMJ | |
روشن ؟ | CBE0 | |
روشن؟ | AD0 | |
روشنبنظرم منظورش IREADY باشه؟!
| IRDYJ | |
خاموش | TROYJ | |
خاموش-بنظرم مدار RST هست-موقع استارت اولیه یک لحظه روشن میشه. (خاموش،روشن،ریستارت) | RSTJ | |
| CLK |
باتری 3
بایوس 3.3
PCI = 5 , 3.3
VGA = 12 , 3.3 , 3.4
RAM = 0/750 , 1.5
CPU = 1.2 , 1.5 , 1.07
I/O = 3.3 , 1.9 , 2.5 ,1.2 ,3.4
IC CLK = 3.3 , 1.6 , 3.4
کریستال هم 1.6 و 2.4
من خودم به vcore شک دارم چون روی سلفهای مدار vcore بجای 1.4 تا 1.8 ولتاژ 1.07 رو دارم.در ضمن ولتاژ رم رو هم روی پین اول نداشتم و روی پین های وسط داشتم چون طبق برداشت من از سایت ولتاژ ddr3 روی پین یک هست.ببخشی طولانی شد،پیشاپیش از وقتی که میزارید ممنونم،موفق باشید.
یا علی