آی پی امداد
abtahi

سوال: ناپدید شدن منوی راست کلیک dvr مدل هنگ بنگ HANBANG - 7104

amin885

کاربر
2008-11-11
23
9
با سلام یک دستگاه dvr HANBANG - 7104 خریداری کردم که بعد از نصب در هنگام کار و چرخیدن داخل منو هایی که با راست کلیک موس میاد یهو منوی راست کلیک ناپدید شد و با موس دیگری هم تست کردم اما مشکل از موس نبود و منوهای راست کلیک از کار افتاده

نکته اینکه هر 4 کانال رو روی مانیتور نمایش میده و حتی در حال ضبط هم هست اما به علت کار نکردن منوی راست کلیک نمیشه وارد منو ها شد

لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه و برای رفعش باشد چیکار کرد ممنون میشم تشکر از تعمیرکاران و دوستان

delpiero9

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-02-09
449
359
Tehran
www.tnmelectronics.ir
احتمالا شما تصویر دستگاهتونو به خروجی دیگه ای سوییچ کردین. یعنی اگه از vga تصویر میگرفتین داخل تنظیمات دستکاری کردین و تصویرتون الان از خروجی av هستش. باید به یک تلویزیون وصل کنین (خروجی Av) ببینین ماوس کار می کنه یا نه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amin885

amin885

کاربر
2008-11-11
23
9
با شرکت گارانتی کننده تماس گرفتم اسمش شرکتش هست بتا صنعت ایلیا گفتنت باید با فلش مموری اپگرید کنید تا مشکلتون حل بشه کسی فایلی که از طریق فلش مموری اپگرید میشه رو نداره که لطف کنه بذاره ممنون میشم شرکت گارانتی کننده که گفتند باید بیارید منم که شهرستانم چجوری ببرم اخه این همه راه..

اسم دستگاه هنگ بنگ 7104
HANBANG - 7104

لینک تصویر دستگاه و توضیحات دستگاه در زیر هست و همچنین سایت بتا صنعت ایلیا

beta.ir/fa/article/p59-HANBANG-7104

آخرین ویرایش:

amin885

کاربر
2008-11-11
23
9
سلام فایل restore.bin و upgrade.bin رو برام ارسال کردند شرکت گارانتی کننده الان چجوری باید من با فلش مموری این فایل رو بزنم رو دستگاه کسی اگه بلده لطفا بگیدتشکر

بالا