آی پی امداد
abtahi

مهم ، خرید اسیلوسکوپ ، Hantek یا Rigol ؟

Omid2022

کاربر vip
vip
کاربر
2022-04-28
33
18
با سلام و احترام و عرض ادب ،

دوستان ما قصد خرید اسیلوسکوپ برای کارگاه تعمیرات رادیو و تلويزيون و بردهای مختلف و مونتاژ کیت های الکترونیک رو داریم ،

بیشتر دوستان دو مورد زیر را پیشنهاد دادند ،

1. اسیلوسکوپ دیجیتال ۲۰۰ مگاهرتز ۲ کانال RIGOL DS1202Z-E

2.اسیلوسکوپ ۱۵۰ مگاهرتز + فانکشن هانتک Hantek DSO2D15

نظر شما دوستان گرامی در مورد دو گزینه بالا چیست و کدام گزینه را بگیریم ؟

دوستان عزیز ، بزرگواری کنید و دقیق صورت امکان به طور کامل توضیح دهید ،

سلامت و شاد باشید ،

ممنونم.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,195
74,264
49
ایران
سلام . عرض ارادت
ببینید اگر کار هایی رادیویی هم مد نظر هست البته بازه fm ... می تونید گزینه 1 رو تهیه کنید که امکانات جالبی دارن. هانتک دستگاه جالبی نیست .
ریگول فکر کنم یک امکانات دیگه ای هم که داشت دیتا رو هم نشون میده . باز تحقیق کنید .

Omid2022

کاربر vip
vip
کاربر
2022-04-28
33
18
با سلام ،

دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند؟

ممنونم.

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,952
26,279
درود بر شما والا من هانتک قبلا داشتم زیاد جالب نبود اگر یک شب تا صبح روشن میموند سی پی یو را باید ریبال میکردیم تا درست بشه ....بعدش دیگه کلا بیخیال اسکوپ دیجیتال شدم و یدونه کنوود 20 مگ داشتم که بازنشته کرده بودم داخل انبار و مجدد اوردمش و ازش استفاده میکنم خیلی هم خوب و بی استهلاک هستش ...اگر براتون دیجیتال بودن مهم نیست یدووه انالوگ لیدر یا کنوود پیدا کنید بخرید هم قیمتشون مناسبه و هم اتهلاک و خرابی ندارن

elektronic

کاربر vip
vip
کاربر
2007-04-06
39
28
منم خیلی پرس و جو کردم
کسی رو پیدا نکردم که همزمان داشته باشه
ظاهرا هانتک بیشتره و خدماتش بهتره و قطعاتش بیشتر پیدا میشه
و ظاهرا ریگول کیفیتش بهتره و حرفه ای تره

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
51
56
گلستان
instagram.com
درود.
در خرید ابزار اصلا صرف جویی نکنید.
ابزار با کیفیت و حرفه ای کمک بسیاری به ادم میکند.

ابزارهای حرفه‌ای خطاهای اندازه‌گیری را به حداقل می‌رسانند.

ابزار دقیق و چندکاره باعث می‌شود سریع‌تر به نتیجه برسید و زمان توسعه یا تعمیر کاهش یابد.

ناپایداری‌های گذرا (glitch)، نویزها، نویز زمین، ریپل تغذیه، و سایر مشکلات ظریف فقط با ابزار دقیق قابل مشاهده هستند.

مدارهای سریع‌تر، پروتکل‌های دیجیتال پیچیده‌تر (مثل CAN، USB، Ethernet) نیاز به ابزارهایی دارند که بتوانند با فرکانس‌های بالا و دیتاریت‌های زیاد کار کنند.

ابزارهای ارزان معمولاً از تحلیل این سیگنال‌ها عاجز هستند

طراحی و تست دقیق‌تر، باعث می‌شود پروژه‌های شما از نظر عملکرد، پایداری و قابلیت اطمینان در سطح بالاتری قرار بگیرند.

ابزارهای حرفه‌ای دوام بالایی دارند، اغلب تا 10 یا حتی 20 سال کار می‌کنند، به‌روز می‌شوند و پشتیبانی نرم‌افزاری دارند.

خرید ابزار دقیق و گران در واقع یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است، نه خرج

وقتی ابزار حرفه‌ای دارید، دیگران (کارفرما، مشتری، استاد، همکار) به تخصص شما بیشتر اعتماد می‌کنند.

همچنین خودتان با خیال راحت‌تر به تست و دیباگ می‌پردازید، چون مطمئنید ابزار باعث خطا نمی‌شود

خرید ابزار حرفه‌ای شاید در ابتدا هزینه‌بر باشد، اما:

زمان توسعه را کاهش می‌دهد.

دقت را افزایش می‌دهد.

پروژه را حرفه‌ای‌تر می‌کند.

بازگشت سرمایه واقعی دارد (چه در پروژه‌های شخصی، چه کاری).

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
51
56
گلستان
instagram.com
من موقعی که مولتیمترم رو خریدم
هیوکی ۴۲۵۳ قیمتش ۶۰۰ تومن بود.
همون موقع فلوک ۲۸۹ قیمتش بود ۲۵۰۰.
من پول داشتم اما نخریدم و صرفه جویی کردم.
الان مولتیمتر من شده ۱۵ تومن.
فلوک ۲۸۹ شده ۹۵ تومن !!!!

Omid2022

کاربر vip
vip
کاربر
2022-04-28
33
18
درود بر شما والا من هانتک قبلا داشتم زیاد جالب نبود اگر یک شب تا صبح روشن میموند سی پی یو را باید ریبال میکردیم تا درست بشه ....بعدش دیگه کلا بیخیال اسکوپ دیجیتال شدم و یدونه کنوود 20 مگ داشتم که بازنشته کرده بودم داخل انبار و مجدد اوردمش و ازش استفاده میکنم خیلی هم خوب و بی استهلاک هستش ...اگر براتون دیجیتال بودن مهم نیست یدووه انالوگ لیدر یا کنوود پیدا کنید بخرید هم قیمتشون مناسبه و هم اتهلاک و خرابی ندارن
سلام و احترام ،

دوست عزیزم در نطر داشته باشید یک اسیلوسکوپ آنالوگ یک تکنولوژی منسوخ است اگر چه هنوز طرفدارانی دارد ، شما برای یک ولتاژ که در دیجیتال جلوی چشمتون است کلی محاسبه باید بکنید که واقعا وقت گیر است ،

ولی من هیچوقت دقیقا نفهمیدم چرا اسیلوسکوپ آنالوگ هنوز هنوز طرفداران خودش را دارد ،

دقیقا مثل این میمونه در حال حاظر بگن شما به جای خودکار باید از قلم فرانسه و جوهر استفاده کنید ،

ممنونم.

Omid2022

کاربر vip
vip
کاربر
2022-04-28
33
18
سلام . عرض ارادت
ببینید اگر کار هایی رادیویی هم مد نظر هست البته بازه fm ... می تونید گزینه 1 رو تهیه کنید که امکانات جالبی دارن. هانتک دستگاه جالبی نیست .
ریگول فکر کنم یک امکانات دیگه ای هم که داشت دیتا رو هم نشون میده . باز تحقیق کنید .
سلام و احترام ،

بیشتر دوستان می‌گفتند فقط هانتک !

البته در نظر داشته باشید که سیگنال ژنراتور هم داره ،

ممنونم.

Omid2022

کاربر vip
vip
کاربر
2022-04-28
33
18
منم خیلی پرس و جو کردم
کسی رو پیدا نکردم که همزمان داشته باشه
ظاهرا هانتک بیشتره و خدماتش بهتره و قطعاتش بیشتر پیدا میشه
و ظاهرا ریگول کیفیتش بهتره و حرفه ای تره
با سلام ،

بله بعضی از دوستان جواب شما رو به من دادند ،

ریگول خیلی گران تر است تقربا ۱۸ میلیون تفاوت قیمت دارد و البته بدون سیگنال ژنراتور است ،

ممنونم.

بالا