آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکل Error r dH در ساید های ال جی

mbag

کاربر
2015-04-18
3
1
سلام
لطفا یکی که با این مشکل برخورده یا میدونه از چیه، جواب بده
ساید ای جی من مدلش SX5027 هست ولی یه چند روزی بود که ارور F dH رو روی پنل در می داد
گلدایران زنگ زدم گفت از سنسور ترمال فیوزش هست
اومد و عوضش کرد ولی باز هم درست نشده
الان میگه از بردش هست
هزینش هم حدود 400 تومانه!
کسی راه حله بهتر و ارزونتری سرغ داره؟
مثلاً تعمیر بردش یا تعویض قطعه ارزونتری یا ...

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
اون خطا مال دیفراست هیتر(DH) بوده ووقتی رخ میده که ترموفیوز سوخته باشه که براتون عوض کردن،اگر باز خطا رخ داد باید سلامت المنت بررسی وسپس مدار فرمان ذوب برفک برد اصلی تست گردد ودر نهایت تعویض برداقدام نمود-ولی در کل این مورد به راحتی با تعمیر قابل حله از اساتید خبره در همین سایت استفاده کن مثل FARAH676

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanarn

mbag

کاربر
2015-04-18
3
1
ممنون از پاسخ آقای م.زبردست
شما مطمئن هستید که المانی که عوض کردن سوخته بوده (با اهم چک المان قبلی میشه جواب گرفت؟)
در ضمن می خواستم بدونم که نقشه ای یا شکلی از بردهای ال جی رو دارین که خودم اقدام به تعمیرش کنم (چون از گلدیران ناامیدم و در ضمن خودم هم یکم سردر میارم)

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
ممنون از پاسخ آقای م.زبردست
شما مطمئن هستید که المانی که عوض کردن سوخته بوده (با اهم چک المان قبلی میشه جواب گرفت؟)
در ضمن می خواستم بدونم که نقشه ای یا شکلی از بردهای ال جی رو دارین که خودم اقدام به تعمیرش کنم (چون از گلدیران ناامیدم و در ضمن خودم هم یکم سردر میارم)
هرگونه تعمیر روی برد نیاز به تکنیک خاص وابزار ویژه دارد،به هیچ عنوان توی دستگاه دست نبرید،حتی بیشتر تعمیرکاران همکار بنده نیز اطلاعات کافی در مورد تعمیر برد ندادند- مراجعه به تعمیرکاری مجرب را پیشنهاد میکنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fkh52000

hakbarian

کاربر
2015-08-15
2
0
سلام لطفا میخواستم بدونم مشکل F DH فریزر شما در نهایت چه جوری حل شد چونکه من هم همان مشکلات را دارم. ممنون از راهنمایی شما.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

hakbarian

کاربر
2015-08-15
2
0
ببخشید مجددا مزاحم میشم در موردآرام F DH. من با اهم از سر سوکت هیتر توام ترموفیوز٬ اهم تست کردم قطعی نشان نداد چی در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ اهم نشان میده و در ضمن فن اوپریتور هم کار میکنه. اینکار ها بعد از متوجه شدم اوپریتور کامل یخ زده و یخشو باز کردم انجام دادم. بعد از باز کردن یخ ها وتست٬ راه اندازی فریزر بخوبی کار ولی بعد مدتی کم از ۲۴ ساعت دوباره همان آرام F DH ظاهر شد. لطفا راهنمایی کنید ممنون فراوان.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

mahdi vafaei

کاربر
2014-02-24
25
45
با سلام حضور شما دوست گرامی و اساتید محترم و نظرات مفید و ارزنده ایشان
با توجه به نوع ارور به این مطلب میرسیم که ساید شما از نوع دو اواپراتور میباشد چون در نوع تک اواپراتور ارور بصورت DH نمایش داده میشود و دو اواپراتور محل ارور مشخص میشود با حرف F برای فریزر و r برای قسمت یخچال ، پس حتما دقت شود که ارور اشتباه خوانده نشود چون ممکن است ایراد در قسمت یخچال باشد و ما قسمت فریزر را مورد بررسی قرار دهیم . با فرض بر اینکه تشخیص محل ایراد درست است می بایست قطعات فیوز و المنت با اهمتر چک شود و از سلامت قطعات اطمینان حاصل شود و در صورت بروز ایراد مجدد در صورت سلامت قطعات مسیر ارتباطی بین قطعه و برد چک شود مخصوصا کانکتور قسمت اواپراتور و روی برد که این کار را میتوان با قرار دادن کلمپ آمپر متر دور سیم المنت و با رعایت نکات ایمنی دکمه تست روی برد ( تک سوئیچ ) را چند مرتبه با فاصله 5 ثانیه میزنیم و همزمان صفحه نمایش آمپر متر را نگاه میکنیم اگر چنانچه حدود چند آمپر نمایش داده شد یعنی المنت و فیوزسالم و نشانه سلامت مسیر و قطعات میباشد و میبایست برد دستگاه جهت بررسی به متخصص مربوطه ارائه شود . لطفا در صورت نداشتن تخصص به این کار مبادرت نفرمائید . موفق باشید .

بالا