سلام
دوستان کامپیوترم بعد از 2 3 دقیقه خاموش می شد بعد دیگه بالا نیامد پاور عوض کردم روشن شد اما دود از خازن بلند میشد که سریع خاموش کردم و خازن باد کرده که صدا میداد نشتی... تعویض کردم البته خازن 1000mf 6.3 ولت بود من 25 1000mf ولت داشتم جاش گذاشتم... الان مشکل اینه که هنوز سیستم روشن نشده و فقط برق پاور وصله این 2 خازن به شدت داغ میشه همچنین قطعات قبل تو این مسیر
اینم عکس از قسمت که میگم تمام قطعات رو جدا کردم فقط کابل 24 پین پاور و 4 پین فن وصل کردم اما این قطعات که تو عکس قرمز مشخص کردم به شدت داغ میشه در حد سوختن منم نزاشتم دیگه بمونه و تست نکردم دیگه اما دفعه اول که دود بلند شد تصویر اول رو دیدم و مانیتور روشن شده همچنین کابل لن چشمک میزد... ممنون میشم کمکم کنید.
دوستان کامپیوترم بعد از 2 3 دقیقه خاموش می شد بعد دیگه بالا نیامد پاور عوض کردم روشن شد اما دود از خازن بلند میشد که سریع خاموش کردم و خازن باد کرده که صدا میداد نشتی... تعویض کردم البته خازن 1000mf 6.3 ولت بود من 25 1000mf ولت داشتم جاش گذاشتم... الان مشکل اینه که هنوز سیستم روشن نشده و فقط برق پاور وصله این 2 خازن به شدت داغ میشه همچنین قطعات قبل تو این مسیر
پیوستها
-
73.3 کیلوبایت بازدیدها: 339
آخرین ویرایش: