ممنون از راهنمایی یه سوالم داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه فرق فت با دیود چیه من زیاد سرچ کردم چیزی گیر نیوردم چطوری میشه فرقشون رو تشخیص داد چون طبق یه جایی که خوندم نوع تست دیود با فت فرق میکنه چطوری میشه از علامت هایی که رو اوناست تشخیص بدیم کدوم یکی هست ممنون
ممنون از راهنمایی یه سوالم داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه فرق فت با دیود چیه من زیاد سرچ کردم چیزی گیر نیوردم چطوری میشه فرقشون رو تشخیص داد چون طبق یه جایی که خوندم نوع تست دیود با فت فرق میکنه چطوری میشه از علامت هایی که رو اوناست تشخیص بدیم کدوم یکی هست ممنون
شما باید الکترونیک مقدماتی رو مطالعه کنید . قطعه شناسی رو کامل بخونید و با قطعات آشنا بشید . در انجمن هم مطالب آموزشی بسیاری وجود دارد . فقط نیاز به وقت گذاشتن و حوصله کردن از طرف شما دارد .
چند تا قطعه به شکل زیر نزدیک سوکت vga هست..مالتی متر رو روی تست بوق بذار-سیم مشکی رو روی پایه بدنه این قطعه که گفتم توی عکس زیر هست بذار و سیم قرمز رو یک بار به پایه چپ و یک بار به پایه راست بذار--اگه در هر دو حال بوق زد،این قطعه رو از برد در بیار و دوباره این روش رو تکرار کن..اگه بازم در دو حالت بوق زد خرابه و جایگزینش رو بذار
ممنون بابات راهنمایی با تعویض همین قطعه ای که بوق میزد مشکل حل شد وکارکرد خیلی لطف کردین فقط این قطعات طبق مدل هستن؟اخه هم مدلش پیدا نشد یکی دیگه گذاشتم کار داد!!!:glee:
ممنون بابات راهنمایی با تعویض همین قطعه ای که بوق میزد مشکل حل شد وکارکرد خیلی لطف کردین فقط این قطعات طبق مدل هستن؟اخه هم مدلش پیدا نشد یکی دیگه گذاشتم کار داد!!!:glee: