- 2013-05-03
- 231
- 376
سلام دوستان یه مشکل خیلی حیاتی هست که این بلا رو سر 4تا مادر بورد اوردم مادر بورد هایی بودن که تصویر نمیدادن همشون سریh61m-p23 ولی یکشیون سالم بود من هر چی بایوس اونا رو آپدیت میکنم با نرم افزار اتو پچر فایلو در اوردم نه یکی حتی به ده نوع هم کشید و از مینی که سالم بود بک آپ گرفتم ریختم که به کل فقط یه استارت میخوره و خاموش میشه ولی با ورژن یکی مونده به آخری که از سایت گرفتم و اکسترکت کردم با نرم افزاره و فقط روشن میشه تصویر میده که بایوس کامل آپدیت نشده و میمونه بعد سه تاشون همینطورن تازه اونی که سالم بود رو گذاشتم و یه بک آپ از بایوس اصلیش گرفتم و اون فایل هایی که واسه مادر بورد های خراب امتحان کرده بودم رو روش امتحان کردم باز همینطور بود !!!!!!!!!!!!!!و باز بک آپشو برگردوندم دقیاقا عین همون مادر بورد ها شده
دوستان بخدا توش موندم بگید چیکار کنم بخدا زشته یارو .....
حالا اون مادر بورد سالمه هم خراب شد.
من فکر میکنم پروگرامر درست پروگرام نمیکنه آیسی هارو ولی ورفای هم کردم درسته فایل که توشون ریخته میشه
آیسی هم که انتخاب میکنم واسه پروگرام هم خودشه شمارش.وفقط چنتا حروف اخرش مثلا تو پروگرامر نوشته نشده مثلا رو آیسی نوشته W25Q32VS16
ولی تو نرم افزار فقط نوشتهW25Q32
یه بار خیلی وقت پیش پروگرامر رو یه سیستم دیگه بود باهاش یه H67پروگرام کردم مشکل نداشت البته اون وسط آپدیت بایوس از طریق ویندوز خاموش شده بود بعد طرف فلششو بهم داد دیدم فایل بایوس داخلش اکسترکت شده و اونو زدم درست شد
پروگرامر هم TNM 5000
ترو خدا کمک کنید
دوستان بخدا توش موندم بگید چیکار کنم بخدا زشته یارو .....
حالا اون مادر بورد سالمه هم خراب شد.
من فکر میکنم پروگرامر درست پروگرام نمیکنه آیسی هارو ولی ورفای هم کردم درسته فایل که توشون ریخته میشه
آیسی هم که انتخاب میکنم واسه پروگرام هم خودشه شمارش.وفقط چنتا حروف اخرش مثلا تو پروگرامر نوشته نشده مثلا رو آیسی نوشته W25Q32VS16
ولی تو نرم افزار فقط نوشتهW25Q32
یه بار خیلی وقت پیش پروگرامر رو یه سیستم دیگه بود باهاش یه H67پروگرام کردم مشکل نداشت البته اون وسط آپدیت بایوس از طریق ویندوز خاموش شده بود بعد طرف فلششو بهم داد دیدم فایل بایوس داخلش اکسترکت شده و اونو زدم درست شد
پروگرامر هم TNM 5000
ترو خدا کمک کنید