- 2014-01-27
- 229
- 288
با سلام و درود
دوستان من با کمک یکی از اساتید سایت دارم منبع درست میکنم که واقعا دستشون درد نکنه تا زمانی که بتونم در بخش موبایل کمک خواهم کررد
دوستان تعمیر کیت هایی که جریان کشی خیلی پایین دارن بسیار سخت هست صدها قطعه ریز و درشت وجود داره که اشکال در یک قطعه باعث جریان کشی و عدم کارکرد صحیح گوشی میشه در جریانکشی های بالا گرم شدن قطعات یک علامت برای مشخص کردن محدوده مشکل هست مثلا0.11 یا بالاتر در امپر های پایین کار سخته نه قطعه ای داغ میشه نه علامتی هست نه گرمای قابل لمسی
دوربینهای گرانقیمتی هست که محل قطعه رو نشون میده
راه بعدی اسپری فریز هست اسپری فریز رو با اسپری بروی کل برد و فوت کردن به سمت برد باعث یخ زدن کامل برد میشه با اتصال منبع به گوشی قعه ای که جریان کشی کم داره داغ میشه و زودتر تز جاهای دیگه ذوب میشه و محدوده مشکل رو مشخص میکنه اسپری فریز مرغوب گرونه با توجه به شرایطی که فراهم شده زیر 400-500تمان نیست اسپری فریز تا -60درجه برد رو سرد میکنه که با فوت کردن بخار هوای دهان شما روی مادر برد به صورت برفک درمیاد-
اسپری فریز قابلیت اشتعال نداره
اسپری فریز بوی بدی نداره
راه کم هزینه تر با رعایت کامل موارد ایمنی استفاده از گاز فندکه
1-گاز فندک قابلیت اشتعال دارهدوستان من با کمک یکی از اساتید سایت دارم منبع درست میکنم که واقعا دستشون درد نکنه تا زمانی که بتونم در بخش موبایل کمک خواهم کررد
دوستان تعمیر کیت هایی که جریان کشی خیلی پایین دارن بسیار سخت هست صدها قطعه ریز و درشت وجود داره که اشکال در یک قطعه باعث جریان کشی و عدم کارکرد صحیح گوشی میشه در جریانکشی های بالا گرم شدن قطعات یک علامت برای مشخص کردن محدوده مشکل هست مثلا0.11 یا بالاتر در امپر های پایین کار سخته نه قطعه ای داغ میشه نه علامتی هست نه گرمای قابل لمسی
دوربینهای گرانقیمتی هست که محل قطعه رو نشون میده
راه بعدی اسپری فریز هست اسپری فریز رو با اسپری بروی کل برد و فوت کردن به سمت برد باعث یخ زدن کامل برد میشه با اتصال منبع به گوشی قعه ای که جریان کشی کم داره داغ میشه و زودتر تز جاهای دیگه ذوب میشه و محدوده مشکل رو مشخص میکنه اسپری فریز مرغوب گرونه با توجه به شرایطی که فراهم شده زیر 400-500تمان نیست اسپری فریز تا -60درجه برد رو سرد میکنه که با فوت کردن بخار هوای دهان شما روی مادر برد به صورت برفک درمیاد-
اسپری فریز قابلیت اشتعال نداره
اسپری فریز بوی بدی نداره

راه کم هزینه تر با رعایت کامل موارد ایمنی استفاده از گاز فندکه
2-گاز فندک بوی بدی داره
2-این بحث جنبه اطلاعات عمومی داره و نویسنده و سایت هیچ گونه مسعولیتی در قبال حوادث به وجود امده بر اثر کم دقتی شما نداره
کلیه موارد ایمنی رو رعایت کنید -هیتر . هویه تون رو خاموش کنید
گوشی که جریا ن کشی کم داره رو به منبع تغذیه وصل کنید و سر راه یکی از سیم ها یک کلید کوچک قرار بدین گاز فندک رو کامل روی برد اسپری کنید با فوت کردن سمت برد برد کاملا برفکی میشه کلیدی که روی منبع نصب کردین بزنیدon با دقت رو برد قطعه معیوب زودتر از بقیه قسمتها ذوب خواهد شد

این روش رو خودم تست کردم تا قبل از این روش کاری که روی بردها انجام میدادم سرویس بود با این روش خیلی از مادر بورد ها که جریان کشی کم داشتن رو تونستم تعمیر کنم کنم
آخرین ویرایش: