آی پی امداد
abtahi

مشکل: لباسشویی باکنشت

hamidmma

کاربر
2013-11-28
21
38
تبریز
سلام
با کسب اجازه از اساتید
البته ای کاش مدل دقیق را قید میکردید ولی حس میکنم باگنشت ذکر شده از نوع تایمر مکانیکی و الکترونیکی مخلوط میباشد
در لباسشویی های باگنشت کپسول اوانس هوا معمولا بصورت مکعبی با محفظه وروردی بزرگ اب همراه است که باعث میشود جرم های داخل دیگ براحتی داخل کپسول اوانس هوا نفوذ کند و به نوبه خود ایرادهای زیادی بوجود اورد،شما در وحله اول کپسول اوانس رو تمیز بفرمایید به احتمال زیاد عیب رفع خواهد شد اگر نشد معمولا عیب از برد میباشد(البته عرایضم برای باگنشت میباشد)
اگر طریقه دسترسی به کپسول اوانس هوا را نمیدانید بفرمایید تا بطور کامل عرض کنم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

hamidmma

کاربر
2013-11-28
21
38
تبریز
اگر تایمر دیجیتال میباشد سیمهای و سرسیمهای ورودی به برد را چک بفرمایید که قطع یا خشک نشده باشند(بارها همچین ایرادی در باگنشت برخورد کرده ام)
کپسول اوانس محفظه ای است که مقداری اب از دیگ به ان میریزد و هوای درون ان فشرده شده و هوای فشرده شده از طریقه شیلنگی،هیدروستات را تحریک میکند-پس کپسول اوانس هوا ما بین دیگ و شیلنگ هیدروستات میباشد

و طریقه دسترسی و باز کردن کپسول اوانس هوا بدین شکل میباشد

١-پانل برد و جا پودری را خارج سازید
٢-فنر دور در و لاستیک دور درب را خارج سازید
٣-پیچهای میکروسویچ درب را باز و خود میکروسویچ را به داخل کابین هدایت بکنید
۴-سینی پایین را با ازاد کردن خارها خارج سازید
۵-پیچهای ستاره ای (٣عدد)را باز کنید و با فشار از پایین به بالا کابین جلو را خارج کرده و کپسول اوانس هوا قابل رویت میباشد-سیمهای ptc را که با بست کمری به ان وصل است را باز کرده و دو عدد پیچ انرا نیز (که اوانس رو به دیگ وصل کرده اند)باز کرده و با ریختن اب جوش به داخل کپسول رسوبات انرا باید کامل از بین برد

hamidmma

کاربر
2013-11-28
21
38
تبریز
البته من توضیح کلی دادم میتوانید بدون اینکه پانل بالایی و برد و جا پودری را باز کنید ، سینی پایین را باز کرده و سه عدد پیچ پانل جلو را از پایین باز کرده و بعد از انجام مراحل ازاد سازی لاستیک دور درب و میکرو،از پایین پانل به بالا چند بار فشار وارد کنید تا بصورت کشویی ازاد گردد البته این فشار از بالا به پایین هم میتواند باشد

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
با سلام خدمت اساتید محترم لباسشویی باکنشت هنگام روشن شدن ابتدا پمپ تخلیه شروع بکار میکند بعد از ده ثانیه چراغ قرمز سرویس روشن میشود خواهشا راهنمایی کنید با تشکر

سلام

دوست عزیز به دلیل عنوان اشتباه و ناقص اخطار دریافت کردید. نوشتن خلاصه ای از مشکل و اشاره به برند و مدل دقیق دستگاه در عنوان ضروری است. لطفا آمنوزش را در تاپیک زیر بخوانید:
http://www.irantk.ir/irantk54912

judo

کاربر
2010-10-27
202
383
ایران زمین
نحوه ریست کردن ماشین لباسشویی باکنشت که خطای f12 میده جی هست. باتشکر .مدل هم wa5140

iman.mozafar

کاربر vip
vip
کاربر
2016-11-15
17
18
42
ملایر
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته اول اصلا روشن نمیشد و بعد از تعمیر برد بار اول روشن شد و بعد بار دوم چراغ سرویس روشن میشود . احتمال دارد از کپسول هوا باشد یا مشکل برد هست؟

بالا