آی پی امداد
abtahi

عیب عجیب در ضبط سه دیسک ال جی مدل LG MD-9400DV

ahmad_janson

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-30
117
428
بندر انزلی
دوستان مشکل صدا در این نوع مدل ضبط ها همانطور که میبینید با تعویض ایسی str صدا به حالت نرمال خودش برمیگرده و احتیاج به دست کاری یا موارد کقته شده{ زدن مقاومت و ....} نداره
درسته ایسی کمی گرونه ولی با تعویضش میتونید دوباره از ضبط استفاده کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smakamy

mohmmadkarimi

کاربر
2025-02-16
1
1
تهران
دوستان مشکل صدا در این نوع مدل ضبط ها همانطور که میبینید با تعویض ایسی str صدا به حالت نرمال خودش برمیگرده و احتیاج به دست کاری یا موارد کقته شده{ زدن مقاومت و ....} نداره
درسته ایسی کمی گرونه ولی با تعویضش میتونید دوباره از ضبط استفاده کنید
سلام وقتتون بخیر
من یه ضبط الجی گرفتم یه مدت خاموش باشه روشنش میکنم چند دقیقه کوتاه روشنه بعد خاموش میشه روشن که میکنم زمان روشن بودنش کمتر میشه تا اینه کلا روشن نمیشه نور لامپ پاور هم کمنور میشه واینکه نمایشگرش قاطی داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smakamy

stook

کاربر
2008-02-17
4
7
سلام خدمت اساتید محترم علت اصلی نداشتن صدا در این مدل ضبط الجی برنامه ایپرام ایسی که روی برد امپلی نزدیک پردازنده می‌باشد . با گذاشتن یک آی سی خام مشکل صدا حل میشود . فقط حتما قسمت مکانیک سی دی سالم باشد تا سیستم به حالت پخش usb برود. این مدل خیلی زیاد برنامه خالی میکنه

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2015-08-15
604
741
کوهبنان کرمان
سلام خدمت اساتید محترم علت اصلی نداشتن صدا در این مدل ضبط الجی برنامه ایپرام ایسی که روی برد امپلی نزدیک پردازنده می‌باشد . با گذاشتن یک آی سی خام مشکل صدا حل میشود . فقط حتما قسمت مکانیک سی دی سالم باشد تا سیستم به حالت پخش usb برود. این مدل خیلی زیاد برنامه خالی میکنه
واقعا؟ مهندس من زیاد داشتم ازین مدلها که اکثرا هم مشتری عنوان کرده که ضبط سالم رو برای مدت زیادی کنار گذاشته بودن و بعدکه روشن میکنن صدا بسیار ضعیف درحد شنیدن با هدفون داشتن که تاحالا یا با تعویض اس تی ار مربوطه یا قلق مقاومت زدن راهشون انداختم. پس یعنی ایراد عدم فرمان به تغذیه اس؟

بالا