آی پی امداد
abtahi

مشکل: عمل نکردن هیچیک از دکمه های تلفن سینوس 51

hamidhesari

کاربر
2010-01-27
7
7
با سلام به دوستان انجمن هیچیک از دکمه های تلفن سینوس 51 عمل نمی کند یعنی نمی شود شماره ای را گرفت و خط نیز ازاد نمی شود ولی تلفن زنگ می خورد و می شود به تماس پاسخ داد. اصطلاحا یکطرفه شده است. چکار باید بکنم. ضمنا دفترچه راهنمای تلفن های سینوس 51 و 52 را از کجا می توانم دانلود کنم؟( به زبان انگلیسی یا فارسی )

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
پاساژ 110 لاله زار میتوانی تهیه کنید ضمنا تلفن را یکبار ریست وست کنید و صفحه شماره گیر را هم بررسی و نتیجه را اعلام کنید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام به دوستان انجمن هیچیک از دکمه های تلفن سینوس 51 عمل نمی کند یعنی نمی شود شماره ای را گرفت و خط نیز ازاد نمی شود ولی تلفن زنگ می خورد و می شود به تماس پاسخ داد. اصطلاحا یکطرفه شده است. چکار باید بکنم. ضمنا دفترچه راهنمای تلفن های سینوس 51 و 52 را از کجا می توانم دانلود کنم؟( به زبان انگلیسی یا فارسی )
با عرض سلام
عزیزم دکمه پروگرام سپس دکمه 7 و مجددا دکمه پرگرام را بزنید ، قفل تلفن باز میشود

hamidhesari

کاربر
2010-01-27
7
7
با عرض سلام
عزیزم دکمه پروگرام سپس دکمه 7 و مجددا دکمه پرگرام را بزنید ، قفل تلفن باز میشود
با سلام و تشکر اشکال در اینجاست که هیچیک از دکمه های صفحه کلید بغیر از دکمه برنامه(فلش لوزی )
کار نمی کند. وقتی این دکمه را می زنم چراغ قرمز روشن دایم می شود ولی با فشار دادن هرکدام از دکمه های دیگر با بوق کوتاهی به حالت چشمک زن بر می گردد و هیچ کاری انجام نمی شود.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام و تشکر اشکال در اینجاست که هیچیک از دکمه های صفحه کلید بغیر از دکمه برنامه(فلش لوزی )
کار نمی کند. وقتی این دکمه را می زنم چراغ قرمز روشن دایم می شود ولی با فشار دادن هرکدام از دکمه های دیگر با بوق کوتاهی به حالت چشمک زن بر می گردد و هیچ کاری انجام نمی شود.
با عرض سلام
عزیزم وقتی زنگ میخورد ، دکمه ارتباط را بزنید ، ارتباط برقرار میشود؟
اگر پاسخ تان مثبت است ، صد در صد روشی که عرض کردم ، راه حل این عیب میباشد
اگر پاسخ تان منفی بود ، گوشی را باز کنید و به اطراف CUP نگاه کنید ، یکی از مقاومت ها کنده شده ، مقاومت را لحیم کنید ، مشکل شما حل خواهد شد

hamidhesari

کاربر
2010-01-27
7
7
با عرض سلام
عزیزم وقتی زنگ میخورد ، دکمه ارتباط را بزنید ، ارتباط برقرار میشود؟
اگر پاسخ تان مثبت است ، صد در صد روشی که عرض کردم ، راه حل این عیب میباشد
اگر پاسخ تان منفی بود ، گوشی را باز کنید و به اطراف CUP نگاه کنید ، یکی از مقاومت ها کنده شده ، مقاومت را لحیم کنید ، مشکل شما حل خواهد شد
با سلام و تشکر بله تلفن زنگ می خورد و ارتباط برقرار می شود. ولی امکان شماره گیری وجود ندارد. مجدد روشی که فرمودید امتحان کردم ولی فرقی نکرد. وقتی دکمه پروگرم را می زنم چراغ قرمز روشن می شود ولی با فشردن سایر دکمه ها این چراغ با بوق کوتاهی خاموش می شود و هیچ کاری انجام نمی شود

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام و تشکر بله تلفن زنگ می خورد و ارتباط برقرار می شود. ولی امکان شماره گیری وجود ندارد. مجدد روشی که فرمودید امتحان کردم ولی فرقی نکرد. وقتی دکمه پروگرم را می زنم چراغ قرمز روشن می شود ولی با فشردن سایر دکمه ها این چراغ با بوق کوتاهی خاموش می شود و هیچ کاری انجام نمی شود
با عرض سلام
عزیزم یکبار با تینر و پنبه بخش کلید ها را تمیز کنید ، فکر میکنم دکمه ها خوب عمل نمی کنند ، روش فوق کاملا عملی است و این حالت را حیلف می گویند

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام اگر زحمت نیست روش ریست و ست کردن را بفرمایید.
با عرض سلام
عزیزم بر ریست این گوشی ابتدا دکمه پیکان لوزی ( پروگرام ) عدد 0250 و سپس دکمه پروگرام را بزنید

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,434
اصفهان
با سلام اگر زحمت نیست روش ریست و ست کردن را بفرمایید.
با عرض سلام
برای ست کردن
ابتدا آدپتور را از برق خارج کنید
دکمه قرمز بیس را فشار دهید و نگه دارید
آداپتور را به برق بزنید
دستان را از روی دکمه بردارید
بر روی گوشی ابتدا دکمه پروگرام
سپس اعداد 0901 را بزنید
مجددا دکمه پروگرام را بزنید ، بعد از چند ثانیه صدای بیپ از بیس و سپس از گوشی شنیده خواهد شد
تمام
موفق باشید

بالا