آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم وصل شدن دوربین مدار بسته تحت شبکه به dvr(اصلاح شد)

shafi30

کاربر
2019-01-25
18
6
74
با سلام به همه عزیزان و ارزوی سلامتی برای همه . دیروز دوربین مدار بسته تحت شبکه وایرلسTP-JAS200-S07 من وقتی روشن کردم اتوماتیک وارد بروزنشانی شد و بعدا کلا از کار افتاد پیام ان میگه دستگاه افلاین هست مدل دوربینTP-JAS200-S07 از عزیزان تقاضای راهنمایی و رفع این عیب را دارم

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
پاسخ : عدم وصل شدن دوربین مدار بسته به شبکه(اصلاح شد)

موضوع تاپیک نا مفهوم بود اصلاح شد.
فریمور برد دوربین با یک فایل فک اپدیت شده باید ازفلش یک دوربین سالم بک اپ بگیرید و فلش دوربین خراب را با پروگرامر پروگرام کنید .
فقط یک مشکل پیش می اید اگر از چند عدد دوربین استفاده میکنید سریال و مک دو تا دوربین یکی میشود و فقط یکی از دوربینها به dvr متصل میشود و باید مک دورببن تغییر کند و اگر تنها از همین دوربین خراب استفاده میکردید اگر فلش شود مشکلی نخواهید داشت

shafi30

کاربر
2019-01-25
18
6
74
پاسخ : عدم وصل شدن دوربین مدار بسته به شبکه(اصلاح شد)

موضوع تاپیک نا مفهوم بود اصلاح شد.
فریمور برد دوربین با یک فایل فک اپدیت شده باید ازفلش یک دوربین سالم بک اپ بگیرید و فلش دوربین خراب را با پروگرامر پروگرام کنید .
فقط یک مشکل پیش می اید اگر از چند عدد دوربین استفاده میکنید سریال و مک دو تا دوربین یکی میشود و فقط یکی از دوربینها به dvr متصل میشود و باید مک دورببن تغییر کند و اگر تنها از همین دوربین خراب استفاده میکردید اگر فلش شود مشکلی نخواهید داشت[/با سلام و ضمن تشکر لطفا بفرمایید با کدوم نوع پروگرامر اینکار را انجام داد

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
این دوربینها معمولا یک ایسی فلش ۸ پایه به نام spi فلش دارند و مدل قدیمی ان ناند فلش دارند که ۴۸ پایه دارد.
فکر کنم شما مصرف کننده هستید و برای شما مقرون بصرفه نیست که پروگرامر بخرید .شما دوربین را از هر کجا خرید کردید ببرید انها خودشان با ۳۰ الی ۴۰ تومان تعمیر میکنند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shafi30
بالا