باسلام،من نمیتونم چن صفحه پشت سرهم فاکس دریافت کنم،یعنی بعد اینکه ی فاکس دریافت میکنم تلفن قطع میشه
د دیده بان2 کاربر 2014-05-14 1 1 2014-05-14 #1 باسلام،من نمیتونم چن صفحه پشت سرهم فاکس دریافت کنم،یعنی بعد اینکه ی فاکس دریافت میکنم تلفن قطع میشه
amen مدیر تعمیرات پرینتر ، اسكنر و دستگاهای فتوكپی مدیر تالار 2007-05-15 5,640 64,867 گلستان 2014-05-14 #2 دیده بان2 گفت: باسلام،من نمیتونم چن صفحه پشت سرهم فاکس دریافت کنم،یعنی بعد اینکه ی فاکس دریافت میکنم تلفن قطع میشه کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست عزيز كاربرجديد هستيد شما اول قوانين سايت رو مطالعه كنيد وسپس اقدام به زدن پست كنيد در عنوان تاپك مدل دستگاه و برند رو ننوشتيد
دیده بان2 گفت: باسلام،من نمیتونم چن صفحه پشت سرهم فاکس دریافت کنم،یعنی بعد اینکه ی فاکس دریافت میکنم تلفن قطع میشه کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست عزيز كاربرجديد هستيد شما اول قوانين سايت رو مطالعه كنيد وسپس اقدام به زدن پست كنيد در عنوان تاپك مدل دستگاه و برند رو ننوشتيد
nekooee Senior Technical Supervisor مدیرکل معاونت انجمن 2007-09-21 6,787 29,883 ایران 2014-05-14 #3 سلام دوست عزیز سوال شما بسیار ناقص هست ، مدل دستگاه؟ برند دستگاه؟ باید حتما هم در عنوان و هم در متن اینها ذکر گردد. لطفا منبعد حتما رعایت کنید با تشکر
سلام دوست عزیز سوال شما بسیار ناقص هست ، مدل دستگاه؟ برند دستگاه؟ باید حتما هم در عنوان و هم در متن اینها ذکر گردد. لطفا منبعد حتما رعایت کنید با تشکر