باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره
A ariantk کاربر vip کاربر 2007-12-06 93 47 2018-07-06 #1 باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره
tamim.sa کاربر 2016-06-21 4 1 2018-07-06 #2 ariantk گفت: باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام شايد نوشته باشه LRA 43 وَيَا هم كدام عدد ديگر كه مشخصه موتور است. Sent from my iPhone using Tapatalk
ariantk گفت: باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام شايد نوشته باشه LRA 43 وَيَا هم كدام عدد ديگر كه مشخصه موتور است. Sent from my iPhone using Tapatalk
S soheiloooooo کاربر vip کاربر 2010-06-24 81 41 2018-07-26 #3 ariantk گفت: باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره کلیک کنید تا گسترش یابد... برای فهمیدن این موضوع چند روش هست 1-بررسی مدل دستگاه(معمولا روی لیبل هر دستگاه یه مدل نوشته میشه که عدد توان کولر نیز توی اون هست) 2-بررسی مدل کمپرسور 3-آمپراژ مصرفی 4-وات دستگاه و... که دو مورد اول بهتر و دقیق تر هستن
ariantk گفت: باعرض سلا چطور باید بفهمیم کولر گازی چند هزاره من یکی شو دارم ظاهره هم چی نوشته ولی ننوشته چند هزاره کلیک کنید تا گسترش یابد... برای فهمیدن این موضوع چند روش هست 1-بررسی مدل دستگاه(معمولا روی لیبل هر دستگاه یه مدل نوشته میشه که عدد توان کولر نیز توی اون هست) 2-بررسی مدل کمپرسور 3-آمپراژ مصرفی 4-وات دستگاه و... که دو مورد اول بهتر و دقیق تر هستن