آی پی امداد
abtahi

طریقه سرویس کولر های دوتیکه

darvish darabi

کاربر
2008-09-17
1
4
دوستان چجوری میتونم قسمت داخلی کولر دو تیکه را سرویس کنم این کولر ما هر وقت ********** هاش رو تمیز میکردم خوب خنک میکرد ولی حالا کلا شدت بادش کم شده وقتی در ش رو برمیدارم خوب میشه وباد قوی میشه و خنک هم میکنه فکر کنم لای پره های رادیاتور آشغال کرفته یا پره های فن کثیف شده . چجوری میشه داخلش رو تمیز کرد وطریقه باز کردنش و هم بفرمایید؟

nono

کاربر
2009-08-21
15
22
كولر اسپيلت ما مشكل دارد

كولر اسپيلت ما هنگام روشن شدن فقط 10 دقيقه خنك مي كند و بعد فقط فن كار ميكند و كمپرسور خاموش مي شود و ديگر روشن نمي شود و بايد كولر راخاموش كنيم و يك ساعت ديگه روشن كنيم كه باز هم فقط 10 دقيقه خنك مي كند. علت چيست؟ فوري خواهشا...

آخرین ویرایش:

armantahviee

کاربر
2009-09-09
1
7
با سلام خدمت دوستان عزيز
مشكل دوستمان كه مي گويد كولر ده دقيقه باد خنك ميزند و سپس باد گرم ميزند اين است كه كولر كسري گاز دارد و امكان صدمه ديدن كمپرسور هم هست.
armantahvieh.blogfa.com
مدينه اي 09125042902

kazem

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-03
222
809
هرمزگان
دوست عزيز شما يكبار كنترل را روبروي كولر رسيت كنيد اگر نشد فن خنك كننده راديات بالا(قسمت موتور) را نيز كنترل كنيد شايد بوش زده يا به نحوي از كار مي افتد

mamzam

کاربر
2008-05-19
5
8
طریقه سرویس درست البته شما خودتان نمی توانید این کار را بکنید چون ابتدا باید پانل داخلی کلا باز بشه که لازمه آن جمع کردن گاز در کندانسور می باشد بعد از درآوردن کاور و قسمتهای الکترونیکی رادیات را با پمپ کارواش شستشو می دهند تا لجن آن کاملا پاک شود و پس از خشک شدن مراحل را برعکس انجام میدهیم

mirzagasemi

کاربر
2009-06-27
60
77
با سلام

من یک اسپلیت سرد و گرم دارم که الان که زمستان است و از گرماش استفاده میکنم کمپرسور آن برفک میزنه و مانع از جریان یافتن هوا میشه و راندمان وارمر بسیار کم میشه.البته خودش هر از چند گاهی برفک زدایی میکنه ولی در کل زیاد کارساز نیست.آیا میشه کاری کرد که برفک نزنه یا کمتر بزنه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
\طریقه سرویس پنل جلو نیاز به باز کردن کامل دارد وبستن لوله گاز که بهتراست از تعمییر کار مجرب استفاده کنید ومعمولا کثیفی زیادی ندارد.

Padashi

VIP+ افتخاری
کاربر
با سلام گرم///////////////////////////////////. شهر ما این قدر خنک هست که احتیاج به کولر ندارد و اب گرم معدنی اینقدر زیاد دارد که اماده پذیرانی از جنابعالی و خانواده محترم و دوستان گرامی دیگر می باشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
با سلام

من یک اسپلیت سرد و گرم دارم که الان که زمستان است و از گرماش استفاده میکنم کمپرسور آن برفک میزنه و مانع از جریان یافتن هوا میشه و راندمان وارمر بسیار کم میشه.البته خودش هر از چند گاهی برفک زدایی میکنه ولی در کل زیاد کارساز نیست.آیا میشه کاری کرد که برفک نزنه یا کمتر بزنه؟

دوست عزیز مطمعن هستی از گرما یش استفاده می کنی دلیل برفک زدن کولر وسرما می تواند باشد.دقیق چک کن وگزارش کن

بالا