هوالعلیم
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی:
لطفا سوالات و مشکلات سخت افزاری نوت بوک را مطرح بفرمایید تا ان شاالله بتوانم کمکی هر چند ناچیز برای ارتقای علمی دوستان و بزرگواران انجام داده باشم.
هوالعلیم
با سلام و ممنون از لطفتان، بنده بیسوادی بیش نیستم ، و در دریای علم سخت افزار کامپیوتر اندازه کاسه سرم برداشت کردم . در مورد سوالتان راجع به عدم تصویر و یا خرابی تصویر، تست پوینتهای بسیار زیادی وجود دارد اجازه بفرمایید که اگر برای کاربران و یا شما اشکالاتی بوجود آمد گام به گام پیش برویم،در مورد تست inverter یا به اصطلاح (های ولتاژ-hv ) ساده ترین راه تست با فلور سنت داخل lcd میباشد ،از lcd های خراب و یا شکسته میتوانید فلورسنت آن را برداشت کرده و به خروجی hv وصل کرده و پس از روشن کردن نوت بوک در صورت سالم بودن hv فلورسنت باید روشن شود، البته مراقب ولتاژ بالای hv باشید بسته به نوع نوت بوک از 1200 تا 3000 ولت خروجی با آمپر پایین دارد که در صورت تماس با بدن شوک بسار شدید و خطرناکی وارد میشود
من یک لپ تاپ hp dv2000 دارم که بوت نمی شه.در ضمن بوق ان به صورت 3s 1s 1s میباشد.رم رو هم چک کردم باز درشت نشد.از اساتید محترم خواهشمندم راهنمایی کنید.پیشاپیش ممنون#$V686