- 2009-07-15
- 4,942
- 26,238
با درود ////دوست گرامی این اینورتر از نوع فیک و تقلبی دی.والت هستش من هم یدونه 300 شو گرفتم حدود 3400 بعدش که دستم رسید و جوشکاری باهاش کردم از عمر خودم پشیمون شدم چون واقعا اینورتر co2نیستن و در اصل یک اینورتر اسباب بازی هستش که یک تورچ و رول بند سیم جوش بستن روی دستگاه همین هیچ خاصیتی هم نداره ///در کارکرد هم مثلا به گفته فروشنده که خریدم گفتش 300امپر هستش ولی وقتی الکترود معموله 2را جوشکاری میکردم پاشش جوش خیلی داشت و اصلا جوش مطلوبی نمیداد ...در حالت الکترود 3هم که فاجعه بود وقتی روی 300 میزاشتم مثل اینکه حدود 70 امپر جریان بده جوشکاری میکرد و مرتب فیوز کنتور میپرید ......در حالت co2 هم که دیگه بهتر چیزی نگم چون واقعا جوشکاریش فاجعه بود ...من خودم جوشکاری لوله کار کردم و با الکترود معمولی لوله گاز و...را طوری جوش میدم که هر کس نگاه کنه فک میکنه با لیزر جوش دادن و اون وقت وقتی با حالت co2این دستگاه جوش دادم چیزی شبیه جوشکاری کسی بود که برای بار اولش باشه جوشکاری کنه:67000000:خلاصه سرتون را درد نیارم .....اگر دستگاه اینورتر خوب و قیمت مناسب معمولی میخواهید مارک صبا وایران ترانس و اروا مارکهای خوبی هستن و اگر اینورتر co2لازم دارید مارک ادون 170 بد نیست البته این مدل قیمتش حدود 6500 هستش ولی اگر بهتر میخواهید باید بالای 10 تومن هزینه کنید