با سلام خدمت اساتید ودوستان گرامی. یه برد لباسشویی ال جی ترانزیستور smd قسمت تخلیه با شماره AZYسوخته بود که تعویضش کردم اما به محض پلی کردن پمپ تخلیه یکسره کار میکنه . لطفا راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید دوست گرامی برد لباسشویی ال جی اینورتر پمپ تخلیه یکسره کار میکنه ترایاک را هم تست کردم سالم هست ولی وقتی برد را روشن میکنم خروجی یکسره میشه
سلام ، برای همین برد، مشکل من کار نکردن پمپ تخلیه است ، ترایاک سالمه ، یه مقاومت کنار ترایاک سوخته رنگش هم مشخص نیست ، ترانزیستور AZY هم سوخته مطمعنید مقاومت ۱۰ کیلو هستش ؟ چون رو برد علامت مقامت فیوزی کشیده، عکسش را هم میزارم ، راستی به جای ترانزیستور ،AZY آیا میشه از ترانزیستور A733 استفاده کنم ؟
سلام دوست عزیز اون مقاومت ۱۲۰ اهم میباشد اون ترانزیستور سوخته هم از نوع pnpمی باشددر صورت پیدا نشدن ترانزیستور اس ام دی میتونی از ترانزیستور مثبت معمولی استفاده کنی چندین بار همین مشگل را در این مدل برد حل کرده ام درضمن ترایاک بعضی مواقع مخصوصا در پمپ تخلیه سالم نشان میده اما در عمل وقتی به ۲۲۰ ولت وصل میشه نشتی پیدا میکنه و مانند اتصال کوتاه نشان میده اما در ولتاژ پایین درست عمل میکنه
سلام دوست عزیز اون مقاومت ۱۲۰ اهم میباشد اون ترانزیستور سوخته هم از نوع pnpمی باشددر صورت پیدا نشدن ترانزیستور اس ام دی میتونی از ترانزیستور مثبت معمولی استفاده کنی چندین بار همین مشگل را در این مدل برد حل کرده ام درضمن ترایاک بعضی مواقع مخصوصا در پمپ تخلیه سالم نشان میده اما در عمل وقتی به ۲۲۰ ولت وصل میشه نشتی پیدا میکنه و مانند اتصال کوتاه نشان میده اما در ولتاژ پایین درست عمل میکنه