آی پی امداد
abtahi

مشکل: سوال درمورد تعویض گاز یخچال

Zarei327

کاربر
2019-03-15
16
2
40
دوستان یه یخچال گلسار را که با گاز r12 کار میکردوموتور ان سوخته بود من یه موتور که با گاز r134 روی اون تعویض کردم ولی هر چز مقدار گاز را تنظیم هم میکنم دمای اون به درجه مطلوب نمیرسه وشاید حدود یک ساعت کارمیکنه وپنج دقیقه اتومات میشه اگ از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه من دیگه موندم توی این کار؟؟

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
سلام
آیا قدرت موتور جدید با لوله مویی که داخل سیکل بسته شده هست تناسب دارد؟

یاسین دهمرده

کاربر vip
کاربر
2019-08-05
52
88
گلستان
سلام دادا مگه موتوری که جدیدبستی گازr134زدی داخلش?شمااول بگوموتوری که روی یخچال بوده چندبوده الان چندگذاشتی?r134ازr12خیلی سردترهست زمان تعویض موتور صافی روهم تعویض کردی یانه?آیاازمقدارگازموردنیازموتور برای سردشدن به اندازه موردنیازمطمئنی?اگه لوله های دوردرب رو کور کردی بایدیه کوندانسور کوچیک پشت یخچال اضافه کنی تاگازمسیرموردنیازبرای خنک شدن وداشته باشه درغیراینصورت هم به موتورفشارمیادهم گازخنک نمیشه تابتونه دمای داخل وبیاره پایین وسرمای موردنظروبهتون بده

یاسین دهمرده

کاربر vip
کاربر
2019-08-05
52
88
گلستان
عزیزم زودعصبی نشو تمام اساتیدهم مثل شما درطول روز سرکارهستن واگه دیرجواب میدن دلیل خاصی نداره صبرداشته باش

hamidikik

کاربر
2019-04-11
67
70
34
سلام
وقتی یخچال اتومات میکنه یعنی به دمایی که ترموستات تنظیمه میرسه پس یا ترموستات مشکل داره یا خیلی بالا تنظیم شده.
در مورد اینکه یک ساعت کار میکنه و پنج دقیقه اتومات میکنه اینکه تایم اتومات کردن نسبت به روشن بودن موتور خیلی کمه.
اول شما یک عکس واضح از یخچال و پلاک هر دو موتور آپلود کن و به سوالای زیر جواب بده:
۱- چطوری گاز زدی و مقدار گازو بر چه اساسی تنظیم کردی؟
۲- لوله مویی تعویض کردی و اگه جواب مثبته چه سایزی انداختی؟
۳- دمای یخچالو وقتی اتومات میکنه با دماسنج بگیر ببین چنده؟
۴- وکیوم و شستشوی سیکل انجام دادی؟
۵- درایر تعویض کردی؟
۶- لوله ورود به کندانسور و خروج از کندانسور با دست لمس کن بگو تقریبا چه دمایی داره؟

Zarei327

کاربر
2019-03-15
16
2
40
سلام
آیا قدرت موتور جدید با لوله مویی که داخل سیکل بسته شده هست تناسب دارد؟

سلام بله هر دو یک چهارم هستن وهردو میتسوشیتا
فقط یکم داخل لوله های کندانسور چرب شده بودن باید شستشو میدادم .میتونه بخاطر ورود روغن به لوله ها باشه؟؟
ممنونم از جوابتون

Zarei327

کاربر
2019-03-15
16
2
40
باتشکر دوست گرامی
بله لوله مویی تعویض شد و٢٠درصد هم به طوللش اضافه کردم
موتورها هردو میتسو شیتا وهر دویک چهارم
درایر مخصوص ١٣٤ گذاشتم
لوله ورود به کندانسور دمای بالایی داره دست را میسوزونه
لوله خروجی که به درایر وصل میشه خنکتره ولوله خروج اواپراتور دست خیس باشه بچسبونی بهش یخ میزنه دمای داخل بخچال تا ٤درجه پایین میاد وکمتر نمیشه شب کههوا خنک تره ١٠ دقیقه استارت ١٠ دقیقه اتومات ولی زیر ٤ درجه نمیاد ودرجه را کمتر کنی موتور خاموش نمیشه
داخل لوله های کندانسور چرب شده بودن که حتی بعد از باز کردن موتور چند قطره روغن ازش چکیده شد ولی من شستشو ندادم
وکیوم به درستی وکامل انجام شد

Zarei327

کاربر
2019-03-15
16
2
40
دوستان واساتید گرامی لطفا جواب من را بدید??????

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
دوستان واساتید گرامی لطفا جواب من را بدید������

با عرض سلام باعرض پوزش از اساتید اگه روغن داخل اواپراپور شده باشه شستشو ندادین میتونه علت این باشه که سرماکمتری داشته باشی یکی از علتهای اصلی وجود روغن در اواپراتو البته مدتی هست گازهای تقلبی زیادی تو بازار امده که مشکل برای همه ما دروست کرده

بالا