آی پی امداد
abtahi

مشکل: ساید بای ساید فریجیدر

ali329

کاربر
2012-03-29
2
0
با سلام
فریجیدرساید بای ساید من یبادل سرما بین فریزر و یخچال نداشت قسمت اواپراتور را باز کردم برفک زده بود و علتش سوختن هیتر بود پس از تعویض آن حالا وقتی دستگاه را به برق وصل میکنم کمپرسور و اواپراتور کار میکنند و روی نمایشگر عدد 4 در قسمت یخچال چشمک میزندو پس از دو سه ساعت کمپرسور خاموش میشود و دیگر استارت نمیزند برای استارت زدنش باید برق دستگاه را قطع و وصل کنم ولی اواپراتور کار میکند . توسط قسمت نمایشگر تست قسمت های مختلف را نرمال نشان میدهد(دیفراست و کمپراسور و...) آیا ممکن است خرابی در خود قسمت کنترل باشد؟من شهرستان هستم واینجا نمایندگی ندارد لطفا راهنمایی کنید قبلا از همگی تشکر میکنم.
در ضمن مدل دستگاه 26 sxs ومدل قسمت کنترل 241600904 میباشد

msh.27

کاربر
2012-09-06
246
832
تهران
درود دوست من نداشتن سرما بین فریزر و یخچال میتونه علتش باز نشدن دمپر باشه در ضمن شما سنسور دما تو قسمت اواپراتور رو برسی کنید و نگاه کنید زمان تعویض المنت لوله ها دو پهن نکرده باشید

ali329

کاربر
2012-03-29
2
0
با سلام و تشکر
دمپر را بیرون تست کردم سالم است و دریچه آن کاملا باز است برودت یخچال تقریبا نرمال است این در حالی است که برق دستگاه را قطع و وصل میکنم بعد از چند ساعت که برودت لازم به حد نرمال میرسد کمپرسور خاموش شده دیگر روشن نمیشود(حتی یخ های یخساز شروع به آب شدن میکنند ) باز کمپرسور شروع بکار نمیکند. نمایشگر قسمت یخچال روی عدد 4 چشمک میزند

بالا