آی پی امداد
abtahi

ساخت اژیر هشدار سرعت بالاتر از 120 کیلومتر برای پژو405

j2242

VIP+ افتخاری
کاربر
2014-02-13
366
1,208
کرمان
سلام دوستان . من چند روز پیش یه مشتری داشتم که میخواست پشت امپری های کیلومترشو سفید یخی کنه . بهم گفت که چون جاده خیلی زیاد میره نا خود اگاه سرعت بالای 120 میره و بعد از ان هم جریمه چرب و تپل . توی این فکر افتادم که اگر بشه یه الارم مثل کیلومتر پراید برای پژو 405 و سمند و... بسازم . اگر دوستان عزیز تجربیاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند . با تشکر

j2242

VIP+ افتخاری
کاربر
2014-02-13
366
1,208
کرمان
سلام دوستان من این تایپیک رو زدم اما متاسفانه کسی توجه نکرد. اگه کسی مداری چیزی مد نظرش هست لطفآ ارائه دهد

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,327
ایران
باسلام

احتمال زیاد این فرمان را از ای سی یو میگیرد لذا به آی سی ایپرام آن باید برنامه مربوطه اضافه شود

aga2000

کاربر
2011-03-15
154
459
با سلام و احترام
یه ایده خوبی به ذهنم خطورکرد.
میتونید از هر هشدار دهنده ای که دوست داری استفاده کنی.فقط جهت کلید و یا بعبارتی تحریک کننده از یک "رید رله" میتونی استفاده کنی

جسارتا توضیح "رید رله":reed relay یا reed switch یک سنسور مکانیکی میدان مغناطیسی هست.شامل یک جفت کنتاکت فرو مغناطیسی و انعطاف پذیر است که کاملاً فشرده و بسته شده اند و روی محفظه ای از گاز بی حرکت و ساکن قرار گرفته اند. میدان مغناطیسی موجب مغناطیسی شدن کنتاکت ها شده و در نهایت آنها یکدیگر را جذب می‌کنند و اتصال بر قرار می شود.
در این حالت رید رله را در قسمت مدرج 120 یا هر محدوده ای که می خواهی قرار داده و یک قطعه آهنربای نازک(آهنربای درب یخچال)زیر عقربه کیلومتر بچسبانید.
البته یکم تنظیم آهنربا نیاز به حوصله دارد که بیشترین مقدار میدان مغناطیسی به رید رله برسد و حتی الامکان عقربه سنگین نشود که مقدار را کیلومتر را اشتباه نشان ندهد.
اگر بتوانید پایین عقربه تنظیم نمائید وزن کمتری به عقربه وارد خواهد شد.
البته این در حد ایده بود و من از این قطعه در جاهای دیگر زیاد استفاده نموده ام
ممنون

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,429
اصفهان
سلام دوستان . من چند روز پیش یه مشتری داشتم که میخواست پشت امپری های کیلومترشو سفید یخی کنه . بهم گفت که چون جاده خیلی زیاد میره نا خود اگاه سرعت بالای 120 میره و بعد از ان هم جریمه چرب و تپل . توی این فکر افتادم که اگر بشه یه الارم مثل کیلومتر پراید برای پژو 405 و سمند و... بسازم . اگر دوستان عزیز تجربیاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند . با تشکر
با عرض سلام
شما میتوانید از آی سی LM2917 استفاده کنید و با تنظیم بر روی فرکانس مورد نظر ، خروجی را به یک عدد بیزر ، مبادرت به اینکار نمائید ، این روش از دقت بالا برخوردار نیست ، روش دیگر با استفاده از میکرو که از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار است و نیز دقت خوبی دارد اینکار کار را انجام دهید ، اگر با برنامه نویسی آشنا نیستید روش اول بهترین گزینه است

j2242

VIP+ افتخاری
کاربر
2014-02-13
366
1,208
کرمان
با عرض سلام شما میتوانید از آی سی LM2917 استفاده کنید و با تنظیم بر روی فرکانس مورد نظر ، خروجی را به یک عدد بیزر ، مبادرت به اینکار نمائید ، این روش از دقت بالا برخوردار نیست ، روش دیگر با استفاده از میکرو که از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار است و نیز دقت خوبی دارد اینکار کار را انجام دهید ، اگر با برنامه نویسی آشنا نیستید روش اول بهترین گزینه است
سلام با تشکر از جناب اصفهانی اگه اشتباه نکنم . ممنونم از راهنماییتون . میشه روش اول رو بیشتر توضیح بدید.. این ایسی در دو نوع 14 پایه و 8 پایه موجود است کدام یک مد نظر شماست . بسیار ممنونم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 4121355

morteza8780

کاربر
2014-10-15
3
2
باسلام خدمت اساتید گرامی پشت آمپر پژو سرعت بیشتر از 40تا نشا نمیده سنسو و از گیربقسرباز دید کردم در یک رهنمایی کنید بات شکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 4121355
بالا