آی پی امداد
abtahi

سوال: روش تعویض بلبرینگ های ماشین لباسشویی ساکسونگ مدل 1280D چگونه است.

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,186
تهران- تهران پارس
با سلام:

مدتی است که، ماشین لباسشویی سامسونگ، هنگام دور بالا برای آب کشی لباس، صدای صوتی ماننده خرابی بلبرینگ دارد، اما در حالت عادی لباس شویی صدایی شنیده نمی شود، اگر عیب از بلبرینگ است، روش باز کردنم ماشین و روش تعویض بلبرینگ چگونه است، یا اگر مربوط به بلبرینگ نیست لطفا راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: solimani

solimani

کاربر
2013-03-10
164
215
گرگان
سلام

امکان داره از بلبرینگ باشه . برای تعویض بلبرینگ باید دیگ باز بشه و دو عدد بلبرینگ داره که یکی پشت و دیگری داخل دیگ هست که کاسه نمد روی اون قرار داره . اول دیگ رو باز کنید و قسمت استیل رو جدا کنید و بعد با ضربه و پیچ گوشتی کاسه نمد رو خارج کنید و بعد هم بلبرینگ . برای دیدن سلامت بلبریگ پشتی میتونید ز بلبریگ رو دربیارید و مشاهده کنید ولی داخلی باید کاسه نمد خراب بشه و در بیاد برای بهتر متوجه شدن یوتوب فیلم های خوبی داره مهندس

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,186
تهران- تهران پارس
سلام

امکان داره از بلبرینگ باشه . برای تعویض بلبرینگ باید دیگ باز بشه و دو عدد بلبرینگ داره که یکی پشت و دیگری داخل دیگ هست که کاسه نمد روی اون قرار داره . اول دیگ رو باز کنید و قسمت استیل رو جدا کنید و بعد با ضربه و پیچ گوشتی کاسه نمد رو خارج کنید و بعد هم بلبرینگ . برای دیدن سلامت بلبریگ پشتی میتونید ز بلبریگ رو دربیارید و مشاهده کنید ولی داخلی باید کاسه نمد خراب بشه و در بیاد برای بهتر متوجه شدن یوتوب فیلم های خوبی داره مهندس
با سلام:
فیلم های یوتیوب را دیدم. با باز کردن پولی تسمه, درام استیل براحتی بیرون آید ولی در این مدل سامسونگB1280D شفت درام استیل که بلبرینگ ها وصل است با باز کردن پیچ سر شفت و پولی تسمه و حتی با ضربه تخته م چکشبیرون نمی آید آیا روشخاصی دارد.؟
نحوه تعویض بلبرینگ و سه نظام لباسشویی بوش

آخرین ویرایش:

علی تحیری 1

کاربر
2012-11-10
494
2,186
تهران- تهران پارس
سلام

با سلام:
و تشکر از شما. من روش فوق را امتحان نمودم و هر چه ضربه می زدم باز نمی شد. من با همان شرایط بردم پیش یک تعمیر کار. چون بلبرینگ ها بعلت خرابی کاسه نمد و زنگ زدن آن ها شکسته بود با تخته و چکش براحتی باز نمی شد. تعمیر کار حرفه دو عدد بلبرینگ و کاسه نمد را تعویض کرد دستمزد با جنس 50 هزار تومان. آوردم منزل ماشین را سر هم کردم وبدون نشتی آب براحتی کار کرد و از شر آن صدای وحشتناک خلاص شدم. فقط اگر خواستید ماشین را باز کنید بعلت داشتن کانکتور های زیاد حتما عکس ب***ید.

بالا