آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن کولر گازی ال جی مدل LG TV246STQ

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,842
iRanTK.iR
درود

یک کولر گازی ال جی مدل LG TV246STQ دارم که روشن نمیشه ، البته روی پنل داخلی یک میکروسویچ داره که روش نوشته On/Off با اون روشن میشه ، اما هم چراغ Cooling روشن هست و هم چراغ Heating اما کار میکنه و سرد هم میکنه .......

LG TV246STQ.jpg

کنترل رو با دستگاه تستر ، تست کردم که ظاهرا سالم هست اما روی کولر دیگه ای تست نشده ، حالا فکر می کنید مشکل از کنترل هست یا از کولر ؟

حدودا دو ساعت پیش روشنش کردم و الان که میخواستم با کنترل خاموشش کنم دیدم اینطوری شده و خاموش نمیشه ، برق رو هم یک چند دقیقه ای قطع کردم و مجدد وصل کردم اما فرقی نکرد .

نظر دوستان چی هست ؟

با تشکر

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام

اولین قدم مطمئن شدن از سالم بودن 100 درصدی خود کنترل هست باطری کنترل رو در اورده دوباره جا بزنید با یک کنترل مشابه یا اگر پیدا نشد با یک کنترل همه کاره 1000 کدی تست کنید مدلی که من اکثرا باهاش کار کردم کد الجی فکر میکنم 400 به بعد باشه...

ولی یکسری مدلهای ال جی کنترل سالم هست و قسمت برد گیرنده مادون قرمز رطوبت پیدا میکنه که با شست و شو - سرویس و تعویض گیرنده سه پایه مشکل حل میشه

و لازمه این کار باز کردن پنل و در اوردن برد است که با باز کردن برد براحتی میتونین مسیر تغذیه 5 ولت گیرنده سه پایه و پایه rem آن را دنبال کنین و عیب را بیابید

آخرین ویرایش:

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,842
iRanTK.iR
با سلام

اولین قدم مطمئن شدن از سالم بودن 100 درصدی خود کنترل هست باطری کنترل رو در اورده دوباره جا بزنید با یک کنترل مشابه یا اگر پیدا نشد با یک کنترل همه کاره 1000 کدی تست کنید مدلی که من اکثرا باهاش کار کردم کد الجی فکر میکنم 400 به بعد باشه...

ولی یکسری مدلهای ال جی کنترل سالم هست و قسمت برد گیرنده مادون قرمز رطوبت پیدا میکنه که با شست و شو - سرویس و تعویض گیرنده سه پایه مشکل حل میشه

و لازمه این کار باز کردن پنل و در اوردن برد است که با باز کردن برد براحتی میتونین مسیر تغذیه 5 ولت گیرنده سه پایه و پایه rem آن را دنبال کنین و عیب را بیابید

درود

کنترل را روی یک کولر دیگر تست کردم سالم هست .

ضمنا چند روزی بود که کولر خیلی آب میداد یعنی مثلا اگر قبلا روزی دو یا سه لیتر آب میداد ، چند روزی بود که 10 تا 12 لیتر آب میداد و نمیدونم این مشکل هست یا از گرمای زیاد بوده ؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
درود

کنترل را روی یک کولر دیگر تست کردم سالم هست .

ضمنا چند روزی بود که کولر خیلی آب میداد یعنی مثلا اگر قبلا روزی دو یا سه لیتر آب میداد ، چند روزی بود که 10 تا 12 لیتر آب میداد و نمیدونم این مشکل هست یا از گرمای زیاد بوده ؟
با سلام
شاید تو این چند روزه رطوبت هوا بیشتر شده و حالت شرجی پیدا کرده که بیشتر آب میده که یکی از نشانه های صحت کارکرد دستگاست و رطوبت داخلی بیش از پیش باعث اختلال در مدار گیرنده کنترل شده که در بالا خدمتتان عرض کردم

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,842
iRanTK.iR
با سلام
شاید تو این چند روزه رطوبت هوا بیشتر شده و حالت شرجی پیدا کرده که بیشتر آب میده که یکی از نشانه های صحت کارکرد دستگاست و رطوبت داخلی بیش از پیش باعث اختلال در مدار گیرنده کنترل شده که در بالا خدمتتان عرض کردم

درود

پس با این تفاصیل اگر مدار الکترونیک بر اثر رطوبت آسیب ندیده باشه با چند ساعت خاموش بودن دستگاه و خشک شدن قسمت الکترونیک مشکل باید حل بشه ؟ درسته ؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
خیر اگرم با این شیوه درست بشه بعدها شما رو اذیت میکنه
اخه چند سری تجربه تعمیرش و داشتم مطمئنم ال جی بود حالا نمیدونم با مدل شما یکی هست یا نه چون فقط بردش واسم اوردن
بشدت اسیب پذیر میشه و حتما باید برد را سرویس و لحیم کاری کنید و چشمی گیرنده را تعویض نمایید تا راه بیوفته اگه اشتباه نکنم قسمت پنل چشمی یک برد دراز مستطیل هست

خودتان بهتر میدونین گاهی هم شده که محیط آلوده فرکانسی و نویز باعث عدم کارکرد کنترل میشه که عقل جن هم نمیرسه

مدیرکل

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,723
41,549
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام اقا رضا چطورید
وقتی با میکروسویچ روشن میشه رو حالت auto هست یعنی اگر هوا گرم باشه سر کار میکنه و اگر هوا سرد باشه رو حالت گرم میره
ممکنه چشم گیرنده خراب باشه و ولتاژ های روی چشم گیرنده را چک کن ببین چطوره

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,134
178,842
iRanTK.iR
درود

امروز کولر رو بعد از چند روز روشن کردم و بدون مشکل روشن شد ، احتمالا همون رطوبت باعث اختلال توی کار گیرنده شده بود ......

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ~H03in~
بالا