آی پی امداد
abtahi

درخواست: روشن نشدن کمپرسور یخچالaryastone

rezabrodat

کاربر
2015-03-07
68
28
با سلام خدمت اساتید محترم
یخچال اریا استون مدلAD C504E پیش یکی بردن ولی نتونسته و تمام فیشهای برد رو درآورده ،پس از نصب ،الان نمایشگر جلو روشنه ولی کمپرسور استارت نمیشود موتورو تست کردم سالمه ولی برق ب موتور از برد نمیاد،غیر از فیشهای برد بالای یخچال دوتا سیم رو لخت کردن و بهیچی وصل نیس نمیدونم مال چی هست رو برد هم جایی نداره
تقاضا دارم راهنمایی کنید یا همون برد اگ احتمال خرابی یا جای دیگر رو چک کنم
ی عکس از برد اگه شد میزارم
ممنون

آخرین ویرایش:

rezabrodat

کاربر
2015-03-07
68
28
عذر خواهم چطور عکس رو پیوست کنم؟
قبلا با تپاتالک میفرستادم اما الان اونجاپیامهای اینجا رو باز نمیکنه اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

st5132

کاربر
2009-03-24
33
37
شبستر
سلام
عکس را به یک سایت آپلود عکس آپلود کن لینک میده لینک را در این تاپیک past کن (در جستجوی گوگل بنویس سایت آپلود عکس)

st5132

کاربر
2009-03-24
33
37
شبستر
سلام
تمام سیمها باسوکت به برد وصل هستند (سیم بدون سوکت دراین قسمت اصولا نباید باشد)طرف دیکر آن دو سیم به کجا وصل است ؟ یخچال سینجر خصوصیات بردش شبیه اینه و همین مشکل را داره من برد سالم نداشتم امتحان کنم ولی باتوجه به ولتاژ گیری نتیجه گرفتم مشکل از قسمت ای سی راه انداز (uln2003)رله و رله ها است . خروجی 220ولت بعد رله که نوشتهcompرا هم تست کن ممکن است از کابل رابه به کمپرسور باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yaserpar

rezabrodat

کاربر
2015-03-07
68
28
دوسیم رنگهای یکی مشکی ودیگری قرمز از داخل کابین با بقیه سیمها دراومده و قبلا همکار دیگه ای لخت کرده سرشون،روی برد جا سوکت خالی یا بین سوکتهای دیگ جایی نیس،قطعه دیگه ای غیر از این برد نداره؟

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,130
IRANTK
سلام و خسته نباشید

من کارم تعمیرات بردهایی الکترونیکی حالا در هر زمینه ای چه صنعتی چه معمولی
دوستمون خوب گفتند اون 2 سیم رو راهشو بگیر ببین به کجا وصل شده و یا اگه اهمتر داری ببین خروجی ولتاز dc , ac داره یا نه اگه ولتاژ نداشت با اهمتر روی تست بوق بزار ببین بوق میزنه یا نه!
مورد دوم اینکه باتوجه به عکس واقعا با کیفیت گوشیتون که گرفتین و من خیلی حال کردم دیدم مقاومت های smd برد سوخته البته توی عکس اینجور نشون میداد!
اگه امکانش هست اونارو تست کنید و نتیجه رو اعمال کنید
خوش حال میشم بتونم کمکتون کنم

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,130
IRANTK
Screenshot_56.jpgScreenshot_57.jpg

در عکس اول مقاومت هارو تست کن به نظر من و توی عکس انگار روش حالت سوختگی ویا به اصطلاح خالزدگی هست اگه این جور باشه یعنی سوخته وباید عوض بشه و مسلما ی قطعه ی دیگه ای هم قبلش خراب هست که مقاومت سوخته
در عکس دوم هم انگار در کادر دوم مقاومتی وجود داشته برش داشتن
و اون ای سی هم در بازار وجود داره میتونین عوضش کنید !
و اینکه اگه این موارد رو تست کردین مشکلی نداشت برید سراغ سنسور دما امکان داره سنسور خراب باشه و به برد فرمان نده که موتور رو روشن کنه!
اگه تست سنسورم بلد نبودید بگین تا بگم خدمتون

rezabrodat

کاربر
2015-03-07
68
28
سلام با تشکر
درسته اون مقاومت ک برداشته شده ،دستمه یه پایه اش اتصال نداشت
اگ تست سنسورها و ترمودیسک و ترموفیوز و المنت هارو بگید تشکرمیکنم ازتون
قطعه هارو تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون

فرستاده شده از HUAWEI Y625-U32

بالا