آی پی امداد
abtahi

سوال: روشن نشدن موتور سیکلت طرح هندا 125

Argada

کاربر vip
کاربر
2022-05-16
2
3
36
سلام.
یه موتور نامی 125 دارم که روشن نمیشه. تا دیروز کار می کرد امروز اما روشن نمیشه
وقتی ساسات رو بالا میکشی و چندین بار هندل می زنی و گاز میدی روشن میشه اما حالت پرت پرت داره و گاز رو که شل کنی
یا بخوای ساسات رو پایین بیاری خاموش میشه.
بعد هم بخواید دوباره روشن کنی به سختی و یا کلی هندل زدن روشن میشه و همین بساط ادامه داره

بنزین داره و شمع چک شد و سالمه و جرقه می زنه و کاربرات رو هم یکبار با بنزین شستشو کردم.
اما فایده ای نداشت

از دوستان میشه من رو راهنمایی کنن که چکار کنم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

fire2hm

کاربر
2014-08-08
1
1
سلام.
وقتی ساسات رو بالا میکشی و چندین بار هندل می زنی و گاز میدی روشن میشه اما حالت پرت پرت داره و گاز رو که شل کنی
بعد هم بخواید دوباره روشن کنی به سختی و یا کلی هندل زدن روشن میشه و همین بساط ادامه داره

بنزین داره و شمع چک شد و سالمه و جرقه می زنه و کاربرات رو هم یکبار با بنزین شستشو کردم.
اما فایده ای نداشت

سلام
رابط بین کاربراتور و سیلندر رو بررسی کن پارگی نداشته باشه یا از کنارش هوا نکشه
اگه شک داری باز کن دو طرفش رو نوار تفلون ببند
پیچ بنزین و هوای کاربراتور هم ممکنه تنطیم نباشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

sajjad990

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2020-06-01
233
400
27
نیشابور
یه دست لوازم کامل کاربرات بگیر تمام تعویض کن پیچ دور آرام رو 3 دور باز بزار نامی ضعف جرقه ام داره بوبین های ضعیفی داره من خودم 200 شو دارم از همه چیش راضی ام جز برق جرقه زنی

amirs600

کاربر
2014-02-02
40
10
سلام.

اما فایده ای نداشت

وضعیت برق سر شمع چطور هست؟ فاصله بین خاموش بودن و دوباره روشن شدن موتور چقدر بود؟

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
737
کوهبنان کرمان
درود. این مشکل بیشتر بخاطر کم بودن سوخت رخ میده، هوا کشیدن از محل جنت اتصال کاربرات و انجین که وسطش پلاستیکیه، در کل کاربرات رو چک کنید

بالا