با سلام خدمت دوستان مادربردي براي تعمير آوردن كه با كليد پاور روشن نميشه ولي وقطي اتصال كوتاه كابل سبز 5 رو با مشكي ميزنم روشن ميشه و تصوير هم ميده راهنمايي كنيد گيج شدم
درود
شما ابتدا ولتاژ F-Panel را بگیرید ببینید در پایه های آن (Power Switch) ولتاژی دارید یا خیر ؟؟
سپس ولتاژهای ورودی و خروجی آیسی IO را بگیرید و ببینید 3.3 و 5 ولت را دارید یا خیر ؟؟؟؟
دست خود را روی آیسی io و چیپ جنوبی بگذارید ببینید بیش از حد داغ میکند یا خیر
نتیجه را اعلام کنید
با تشکر
درود
شما ابتدا ولتاژ F-Panel را بگیرید ببینید در پایه های آن (Power Switch) ولتاژی دارید یا خیر ؟؟
سپس ولتاژهای ورودی و خروجی آیسی IO را بگیرید و ببینید 3.3 و 5 ولت را دارید یا خیر ؟؟؟؟
دست خود را روی آیسی io و چیپ جنوبی بگذارید ببینید بیش از حد داغ میکند یا خیر
نتیجه را اعلام کنید
با تشکر
با سلام خدمت دوستان مادربردي براي تعمير آوردن كه با كليد پاور روشن نميشه ولي وقطي اتصال كوتاه كابل سبز 5 رو با مشكي ميزنم روشن ميشه و تصوير هم ميده راهنمايي كنيد گيج شدم
دوست عزیز فکر کنم این مدل جواب دادن اشتباه هستش ! یعنی چی با یه پاور قویتر مثل گرین ؟؟؟؟؟؟؟
بهتر بگیم با یک پاور سالم و مطمئن حالا فرقی نداره برند اون پاور چی باشه cooler master . thermaltake . corsair . antec که جزء بهترینها هستند یا green , ocz , acbell .... که متوسط هستند یا پاورهای معمولی. اینا هر کدوم سالم و مطمئن باشند کار راه انداز هستند.
در جواب دوستمون هم شما کریستال لوله ای کنار چیپ جنوبی رو هم چک کن و ببین با اتصال پایه هاش به هم مادربرد روشن میشه یا نه. اگه شد کریستال رو تعویض کن وگرنه برو سراغ همون I/O