آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن نشدن اینورتر سه فاز220ولت مدل(yaskawa-cimr-v7az20p7)

hamid ra

کاربر vip
کاربر
2015-10-07
36
67
باسلام خدمت اساتید محترم
اینورتری من دارم که برای راه اندازی کولرهای آبیه یعنی یه چندسال پیشتر موتور کولرخونمون سوخت وقتی برای سیم پیچی بردیم پیشنهاد داد که سه فاز بپیچم مصرف برق کمتر میشه البته بااینورتر ولی امسال آخرای تابستان خراب شد(دیگه روشن نشد) الان اوراقش کردم ولی نمیدونم باید از کجا شروع به تعمیرش کنم مدلش هم(yaskawa-cimr-v7az20p7)است
اینو فهمیدم داخلش از یه تغذیه سوئیچینگ بابت تغذیه بقیه قسمت هاش استفاده شده ولی وقتی به برق وصل می کنم هیچ ولتاژی در ثانویه ترانس سویچینگ ندارم ولی همه قسمت یکسوسازیش سالمه
لطفا دوستان عزیز راهنمایی کنید
m4rpeMWJ8ZGxmADLm1P1ZsA.jpg

پیوست‌ها

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
باسلام خدمت اساتید محترم
اینورتری من دارم که برای راه اندازی کولرهای آبیه یعنی یه چندسال پیشتر موتور کولرخونمون سوخت وقتی برای سیم پیچی بردیم پیشنهاد داد که سه فاز بپیچم مصرف برق کمتر میشه البته بااینورتر ولی امسال آخرای تابستان خراب شد(دیگه روشن نشد) الان اوراقش کردم ولی نمیدونم باید از کجا شروع به تعمیرش کنم مدلش هم(yaskawa-cimr-v7az20p7)است
اینو فهمیدم داخلش از یه تغذیه سوئیچینگ بابت تغذیه بقیه قسمت هاش استفاده شده ولی وقتی به برق وصل می کنم هیچ ولتاژی در ثانویه ترانس سویچینگ ندارم ولی همه قسمت یکسوسازیش سالمه
لطفا دوستان عزیز راهنمایی کنید
مشاهده فایل‌پیوست 129886

درود

ایشون از کم لطفی همکاران عزیز گله مند هستند

لطفا دوستانی که در این خصوص تجربه ای دارند بذل عنایت فرمایند.
ضمنا تصاویر ی از پشت و روی برد آن ارسال کن و ولتاژ خازن بزرگ و شماره ترانزیستور قدرت ( که دارای هیت سینک است) را گزارش کن

سپاس

hamid ra

کاربر vip
کاربر
2015-10-07
36
67
شماره ترانزیستور قدرتk2718می باشد
پشت بردی که ترانزیستور قدرت وخازن های صافی قرار داره دوعدد ای سی وجود داره که یکیشlm211 هستش ودیگری مشخصات زیر روش نوشته شده که متاسفانه نتوانستم دیتاشیتش رو پیدا کنم
5504s
140g
45

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
شماره ترانزیستور قدرتk2718می باشد
پشت بردی که ترانزیستور قدرت وخازن های صافی قرار داره دوعدد ای سی وجود داره که یکیشlm211 هستش ودیگری مشخصات زیر روش نوشته شده که متاسفانه نتوانستم دیتاشیتش رو پیدا کنم
5504s
140g
45

درود

ببین ولتاژ پایه وسط ترانزیستور قدرت چند ولته ؟
ولتاژ خازن بزرگ؟

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلامولتاژخازن وولتاژپایه وسط ترانزیستورقدرت 310ولت هستشسپاس

درود

بنظر میرسه پایه قطعه کوچکی که در تصویر مشخص کردم قلع مردگی داره اگر اینطوره لحیمکاری کن درغیراینصورت
چنانچه مسیر تغذیه قطعه ای که در تصویر مشخص کردم سالم باشه دراینصورت با احتمال زیاد سوخته ؟
سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 130138

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

hamid ra

کاربر vip
کاربر
2015-10-07
36
67
سلام
استاد ممنون بابت راهنمایی بنده
میسر تغذیه رو که شما گفتید توی شکل مشخص نکردید قلع مردگی رو گرفتم ولی دوباره روشن نشد بابت قطعه ای که فرموده بودید سوخته منظورشما کدوم قطعه هستش (بزرگی یا کوچیکی) اگه منظورشما قطعه کوچیکی هستش این قطعه یه ای جی بی تی به شماره ی (10j321)است که هیچکدام از پایه هاش به هم اتصال کوتاه نیست(البته تست ای جی بی تی رو بلد نیستم) و قطعه بزرگی باتوجه به تحقیقی که کردم مدول ای جی بی تی نام داره که متاسفانه روش تستش رو نمیدونم ونمیدونم از کجاتهیه کنم استاد حالا به نظر شما کدام قطعه می تواند معیوب باشد(استاد این برد,بردی هستش که موتور به ترمینال هایش وصل میشه یعنی خروجی اینورتره حالابه نظر شما بازم میتونه عیب از این برد باشه)
سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
پاسخ : رد: روشن نشدن اینورتر سه فاز220ولت مدل(yaskawa-cimr-v7az20p7)

سلام
استاد ممنون بابت راهنمایی بنده
میسر تغذیه رو که شما گفتید توی شکل مشخص نکردید قلع مردگی رو گرفتم ولی دوباره روشن نشد بابت قطعه ای که فرموده بودید سوخته منظورشما کدوم قطعه هستش (بزرگی یا کوچیکی) اگه منظورشما قطعه کوچیکی هستش این قطعه یه ای جی بی تی به شماره ی (10j321)است که هیچکدام از پایه هاش به هم اتصال کوتاه نیست(البته تست ای جی بی تی رو بلد نیستم) و قطعه بزرگی باتوجه به تحقیقی که کردم مدول ای جی بی تی نام داره که متاسفانه روش تستش رو نمیدونم ونمیدونم از کجاتهیه کنم استاد حالا به نظر شما کدام قطعه می تواند معیوب باشد(استاد این برد,بردی هستش که موتور به ترمینال هایش وصل میشه یعنی خروجی اینورتره حالابه نظر شما بازم میتونه عیب از این برد باشه)
سپاس

درود

عزیزم درسته که با اطلاعات ضعیف هم میتونی اقدام به تعمیر کنی ولی نه اینقدر ضعیف که بخوای تست قطعات را هم در همین تاپیک یاد بگیری.
اگر کل دستگاه منحصر به دو بردی است که در تصویر دیده میشه دراینصورت اساسا نمیتونه اینورتر باشه

با توجه به دستگاه مورد اشاره که عملکردش نامشخصه و نقشه ای هم نداریم و تست قطعاتش را هم نمیدانیم و هر تعمیرکاری هم جسارت پذیرش تعمیر چنین دستگاهی را نداره دراینصورت بهتره با این اطلاعات و با این شرایط از تعمیر ایندستگاه منصرف بشی.

سپاس

بالا