سلام دوستان یه اتو بخار هست که روشن نمیشد و بخار نمیکرده قبلا دست تعمیرکار رفته روشن شدنش درست شده اما باز بخار نمیکرده ، اما بعد از مدت کوتاهی باز خراب شده و با زدن کلید روشن خاموش هی مدارقطع و وصل میشه ،
داخل اتو یه سیم کشی شده که عکسش پیوست شده من متوجه نیستم میشه بگید چکاری انجام میده
سلام
دقیقا مشابه این نمونه را باز نکردم ولی ساختارشون یکیه . اگر مدار الکترونیک داره که معمولا یه دونه ترایاک داره که مسیر المنت را قطع ووصل میکنه و اگر هم سنتی و بدون مدار باشه فقط ترموستات داره .
برای قسمت بخار هم تا جایی که بنده اطلاع دارم سنسوری نداره که در حالت افقی یا عمودی فقط کار کنه در هر دو حالت بخار داره و این قسمت عملکرد مکانیکی داره که با توجه به دکمه های روی مخزن یک شفت فلزی را به همراه اورینگ بالا پایین میکنه که مسیر آب را قطع و وصل میکنه .
اگر بخار نمیده شما اول چک کنید مکانیزم مکانیکی ایرادی نداشته باشه و مسیر اب به کف اتو را باز و بست میکنه یا خیر\
اگر درست بود کف اتو که معمولا پرس شده و کمی باز کردنش دردسر داره را باید بررسی کنید که سوراخ ها و مسیرهای اب باز باشن چون بدلیل ناخالصی آب و دمای بالا کف اتو مثل داخل کتری گچک میزنه و کل مسیر بسته میشه
راخت میتونی در حالت خاموش اب بریزی داخل سوراخ کف اگه اب خارج شد از کف اتو مسیر بازه ولی اگر خارج نشد ایراد از کف اتو و بسته شدن این مسیرهای عبور آب هستش
این در حد اطلاعات من بود