آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن اتو بخار تفال مخزن دار

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
سلام دوستان یه اتو بخار هست که روشن نمیشد و بخار نمیکرده قبلا دست تعمیرکار رفته روشن شدنش درست شده اما باز بخار نمیکرده ، اما بعد از مدت کوتاهی باز خراب شده و با زدن کلید روشن خاموش هی مدارقطع و وصل میشه ،
داخل اتو یه سیم کشی شده که عکسش پیوست شده من متوجه نیستم میشه بگید چکاری انجام میده

پیوست‌ها

• 255.5 کیلوبایت بازدیدها: 29
  • 358.2 کیلوبایت بازدیدها: 27

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
البته چیزی که فهمیدم سنسوره فکر کنم وقتی المنت اتو داغ میکنه فرمان ارسال اب رو میده که اب بیاد و بخار کنه میخواستم ببینم درسته این موضوع ؟ و تستش که ببینم سالمه چجوریه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
کسی از اساتید نیست که همچین اتویی درست کرده باشه؟ در ضمن تست المنت بجز گرفتن اهم دو طرف راه دیگه ای هم داره؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,393
1,614
با برق ۱۱۰‌محافظ اگر لامپ‌‌ تست روشن شد و کمی المنت گرم‌شد یعنی درسته.عکسها هم کمه بیشتر عکس بزارید.

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
235
250
شهرکرد
سلام دوستان یه اتو بخار هست که روشن نمیشد و بخار نمیکرده قبلا دست تعمیرکار رفته روشن شدنش درست شده اما باز بخار نمیکرده ، اما بعد از مدت کوتاهی باز خراب شده و با زدن کلید روشن خاموش هی مدارقطع و وصل میشه ،
داخل اتو یه سیم کشی شده که عکسش پیوست شده من متوجه نیستم میشه بگید چکاری انجام میده
سلام
دقیقا مشابه این نمونه را باز نکردم ولی ساختارشون یکیه . اگر مدار الکترونیک داره که معمولا یه دونه ترایاک داره که مسیر المنت را قطع ووصل میکنه و اگر هم سنتی و بدون مدار باشه فقط ترموستات داره .
برای قسمت بخار هم تا جایی که بنده اطلاع دارم سنسوری نداره که در حالت افقی یا عمودی فقط کار کنه در هر دو حالت بخار داره و این قسمت عملکرد مکانیکی داره که با توجه به دکمه های روی مخزن یک شفت فلزی را به همراه اورینگ بالا پایین میکنه که مسیر آب را قطع و وصل میکنه .
اگر بخار نمیده شما اول چک کنید مکانیزم مکانیکی ایرادی نداشته باشه و مسیر اب به کف اتو را باز و بست میکنه یا خیر\
اگر درست بود کف اتو که معمولا پرس شده و کمی باز کردنش دردسر داره را باید بررسی کنید که سوراخ ها و مسیرهای اب باز باشن چون بدلیل ناخالصی آب و دمای بالا کف اتو مثل داخل کتری گچک میزنه و کل مسیر بسته میشه
راخت میتونی در حالت خاموش اب بریزی داخل سوراخ کف اگه اب خارج شد از کف اتو مسیر بازه ولی اگر خارج نشد ایراد از کف اتو و بسته شدن این مسیرهای عبور آب هستش

این در حد اطلاعات من بود

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
سلام
دقیقا مشابه این نمونه را باز نکردم ولی ساختارشون یکیه . اگر مدار الکترونیک داره که معمولا یه دونه ترایاک داره که مسیر المنت را قطع ووصل میکنه و اگر هم سنتی و بدون مدار باشه فقط ترموستات داره .
برای قسمت بخار هم تا جایی که بنده اطلاع دارم سنسوری نداره که در حالت افقی یا عمودی فقط کار کنه در هر دو حالت بخار داره و این قسمت عملکرد مکانیکی داره که با توجه به دکمه های روی مخزن یک شفت فلزی را به همراه اورینگ بالا پایین میکنه که مسیر آب را قطع و وصل میکنه .
اگر بخار نمیده شما اول چک کنید مکانیزم مکانیکی ایرادی نداشته باشه و مسیر اب به کف اتو را باز و بست میکنه یا خیر\
اگر درست بود کف اتو که معمولا پرس شده و کمی باز کردنش دردسر داره را باید بررسی کنید که سوراخ ها و مسیرهای اب باز باشن چون بدلیل ناخالصی آب و دمای بالا کف اتو مثل داخل کتری گچک میزنه و کل مسیر بسته میشه
راخت میتونی در حالت خاموش اب بریزی داخل سوراخ کف اگه اب خارج شد از کف اتو مسیر بازه ولی اگر خارج نشد ایراد از کف اتو و بسته شدن این مسیرهای عبور آب هستش

این در حد اطلاعات من بود
ممنون از توضیحات مسیر بخارش رو تست میکنم ، اما الان مشکل اصلی اینه وقتی روشن میشه ارور واتر میده و هی قطع و وصل میشه انگار اتو رو هی روشن خاموش کنی ، حالا باید بررسی کنم ایراد ازون ترایاک که گفتید هست یا المنت ، البته سر المنت کج شده ممکنه خراب شده باشه یا تاثیری نداره؟؟ عکس در ضمیمه

پیوست‌ها

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
235
250
شهرکرد
لامپ تست روشن شد اما المنت گرم نشد
اهم المنت را بگیر یه چیزی در حدود ۱۰ تا ۴۰ اهم بستگی به وات المنت داره
لامپ تست تو این حالت کامل روشنه و المت داغ نمیشه باید مستقیم بزنی به برق فقط شورت نباشه مقدار اهم فیوز نمیپره نگران نباش

بالا