سلام خدمت اساتید
پست جدید زدم تا دوستان راهنمایی بیشتری کنند
مادربورد ASUS مدل M5A78L-MLX
با ON کردن کلید پاور مادربورد روشن میشود و تصویر میدهد.
از سر پین پاور (F-PANEL) مادربورد خاموش میشود و با OFF کردن کلید و مجددا ON کردن دوباره مادربورد اتوماتیک روشن میشود
ولی اگر زمانیکه مادربورد روشن شد و مدتی مثلا 20 دقیقه کار کرد دوباره کلید را OFF کنیم و مجددا ON کنیم مادربورد اتوماتیک روشن نمیشود
یعنی در زمانیکه مادربورد سرد هست این مشکل بوجود می آید
کارهای انجام شده:
تعویض پاور سیستم
پروگرام بایوس به آخرین ورژن و تعویض باتری بکاپ
در ورودی I/O ولتاژهای 3.3 و 5 موجود هست.
اطراف F-PANEL پریدگی SMD یا شورتی SMD وجود ندارد.
در زمان طولانی روشن بودن متوجه شدم که چیپ جنوبی داغ میکند بحدی که دست میسوزد البته مادربورد تصویر دارد و فتهای تغذیه آن که در عکس مشخص شده داغ
میکنند در حد سوختن دست
در مادربورد غیر از مدار PWM CPU از خازن الکترولیتی استفاده شده و پاور سیستم هم REAL نبوده ممکنه نشتی موجب ای ن عیب باشد
یا اینکه فتهای مدار تغذیه چیپ جنوبی نشتی دارند
پاور سیستم را که باز کردم بادکردگی خازن داشت

پست جدید زدم تا دوستان راهنمایی بیشتری کنند
مادربورد ASUS مدل M5A78L-MLX
با ON کردن کلید پاور مادربورد روشن میشود و تصویر میدهد.
از سر پین پاور (F-PANEL) مادربورد خاموش میشود و با OFF کردن کلید و مجددا ON کردن دوباره مادربورد اتوماتیک روشن میشود
ولی اگر زمانیکه مادربورد روشن شد و مدتی مثلا 20 دقیقه کار کرد دوباره کلید را OFF کنیم و مجددا ON کنیم مادربورد اتوماتیک روشن نمیشود
یعنی در زمانیکه مادربورد سرد هست این مشکل بوجود می آید
کارهای انجام شده:
تعویض پاور سیستم
پروگرام بایوس به آخرین ورژن و تعویض باتری بکاپ
در ورودی I/O ولتاژهای 3.3 و 5 موجود هست.
اطراف F-PANEL پریدگی SMD یا شورتی SMD وجود ندارد.
در زمان طولانی روشن بودن متوجه شدم که چیپ جنوبی داغ میکند بحدی که دست میسوزد البته مادربورد تصویر دارد و فتهای تغذیه آن که در عکس مشخص شده داغ
میکنند در حد سوختن دست
در مادربورد غیر از مدار PWM CPU از خازن الکترولیتی استفاده شده و پاور سیستم هم REAL نبوده ممکنه نشتی موجب ای ن عیب باشد
یا اینکه فتهای مدار تغذیه چیپ جنوبی نشتی دارند
پاور سیستم را که باز کردم بادکردگی خازن داشت