با سلام.ميشه كيس رو به لپ تاپ وصل كرد ؟ اگه راهي هست لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از دوستان.
PO.UA VIP PLUS VIP PLUS کاربر 2010-08-28 251 981 2011-02-05 #1 با سلام.ميشه كيس رو به لپ تاپ وصل كرد ؟ اگه راهي هست لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از دوستان.
مصطفی رحمانیان VIP+ افتخاری کاربر +vip پلاس vip افتخاری کاربر 2008-04-14 1,434 30,643 41 بندرعباس تی وی بلد www.irantk.net 2011-02-05 #2 PO.UA گفت: با سلام.ميشه كيس رو به لپ تاپ وصل كرد ؟ اگه راهي هست لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از دوستان. کلیک کنید تا گسترش یابد... من دو راه سراغ دارم 1- از طریق کابل Lan و شبکه کردن 2- از طریق یک کابل که به پورت usb هر دو دستگاه وصل می شود و با یک راه اندازی ساده می توانید دو دستگاه را به هم وصل کنید این کابل در فروشگاههای کامپیوتر یافت می شود
PO.UA گفت: با سلام.ميشه كيس رو به لپ تاپ وصل كرد ؟ اگه راهي هست لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از دوستان. کلیک کنید تا گسترش یابد... من دو راه سراغ دارم 1- از طریق کابل Lan و شبکه کردن 2- از طریق یک کابل که به پورت usb هر دو دستگاه وصل می شود و با یک راه اندازی ساده می توانید دو دستگاه را به هم وصل کنید این کابل در فروشگاههای کامپیوتر یافت می شود