آی پی امداد
abtahi

مشکل: راهنمای در سیم کشی سشوار

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
628
1,143
مهندس اومدم مثل عکس شما خودم بستم فقط تو هر کدوم از کلیدها یک دیود هم گذاشتم

درود بر شما.همون دیود کلید اول برای کنترل دور موتور کفایت میکنه.ولی اگه دوست دارید حرارت المنت هم کمتر بشه میتونید یک دیود دیگه ای هم برای المنت استفاده بفرمائین و کمی حرارت کمتر میشه.ولی چون موتور های ac دورشون زیاده معمولا استفاده نمیکنن.سپاس

alirl

کاربر vip
کاربر
2020-07-27
3
0
40
با سلام
دوستان این سشوار ظاهرا ترتیب سیم هاش کاملا اشتباهه ، ممکنه کسی راهنمایی کنه
با تشکر 20220407_100104.jpg

armin-a

کاربر vip
کاربر
2011-12-06
278
249
عکسهای بیشتری بزار ببینم المنت داره یا نه و المنت چند سیمه ست؟

Farid_time1

کاربر
2024-08-04
1
0
کرج
نتیجه رو اعلام نکردی دوست عزیز
الان متم همین مشکلو دارم به اضافه اینکه سیمپیچش هم از دوسه جا اتصالی کرده و قطع شدهلطفآ اساتید راهنمایی کنن که چطور سیمپیچو تعمیرش کنم؟
ممنونم

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
625
2,661
Iran
نتیجه رو اعلام نکردی دوست عزیز
الان متم همین مشکلو دارم به اضافه اینکه سیمپیچش هم از دوسه جا اتصالی کرده و قطع شدهلطفآ اساتید راهنمایی کنن که چطور سیمپیچو تعمیرش کنم؟
ممنونم
درود
اگر منظور شما از سیم پیچ همان المنت هست که اون درست نمیشه, حتما بایستی المنت را عوض کنید, دوم نقشه هایی که دوستان روی کاغذ کشیدن , اشتباه هست, المنت نباید بدون موتور روشن بشه, بعد از چند ثانیه ذوب میشه و همینطور نباید موتور حتما با المنت روشن بشه, شاید بخوان از باد سرد فقط استفاده کنن, ساده تر از سیم بندی سشوار نداریم

آخرین ویرایش:

bloodrayne

کاربر
2019-01-04
1
0
نقشه صحیح سیم کشی سشوار المنت 3 سیم
خیلی عذر میخواهم این سیم کشی واسه موتور دی سی ۱۲ ولت هم جواب میده یا برای اون فرق میکنه
سشوار جانسون ، المنت سه سیم ، موتور ۱۲ ولت با دو تا کلید
کلا سیم کشیش بهم خورده اگه کسی لطف کنه ممنون میشم

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
605
741
کوهبنان کرمان
درود. در سشوار باموتور دی سی دوازده ولت یک سیم پیچ نازک با موتور سری میشه که بتونه ولتاژ برق شهر رو کم کنه و این برق ac توسط 4تا دیود بصورت پل یکسو بشه. و قطبای مثبت ومنفی هم برای جهت درست چرخش موتور رعایت بشه.
خیلی عذر میخواهم این سیم کشی واسه موتور دی سی ۱۲ ولت هم جواب میده یا برای اون فرق میکنه
سشوار جانسون ، المنت سه سیم ، موتور ۱۲ ولت با دو تا کلید
کلا سیم کشیش بهم خورده اگه کسی لطف کنه ممنون میشم

بالا