آی پی امداد
abtahi

راهنمایی در مورد باز کردن مهره سر جلوی پروانه موتور جارورقی پرسی

@morteza

کاربر vip
کاربر
2017-10-21
223
225
با سلام
دوستان و همکاران عزیز چند مورد موتور جاروبرقی عمدتا با برند فیلیپس و یکی دومورد ایتالیایی داشتم که مثل بقیه موتورهای جاروبرقی که سر جلوی پروانه مکنده یک مهره داره که با بکس باز میشن،این مدل اون مهره رو ندارن و عوضش یک پرچ پرسی آهنی مدور سر جلوی پروانه قرار گرفته که همون پرچ جایگزین اون مهره های معمول هست و ظاهرا تحت فشار و حرارت کارخونه پرسش کرده،کسی از دوستان تجربه ای در مورد در اوردن این پرچ نداره ممنون میشم اطلاع بدهید،بنده با شعله فندک قوی مقدار زیادی حرارت بهش دادم بعد با انبر قفلی و ابزارهای دیگه هر چه تلاش کردم ذره ای تکون نخورد و متاسفانه جای دست هم نداره،وسط پروانه هست و اگر پروانه آسیب ببینه دیگه فایده ای نداره در ادامه تصویرش رو میفرستم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

@morteza

کاربر vip
کاربر
2017-10-21
223
225
تصویر

پیوست‌ها

• 281.6 کیلوبایت بازدیدها: 34

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,390
1,614
با سمبه خار تقه بزن فکر کنم حالت مهره باشه باز میشه به سمت چپ چون جهت پروانه به سمت راسته

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
259
248
مازندران،نور
با سلام
دوستان و همکاران عزیز چند مورد موتور جاروبرقی عمدتا با برند فیلیپس و یکی دومورد ایتالیایی داشتم که مثل بقیه موتورهای جاروبرقی که سر جلوی پروانه مکنده یک مهره داره که با بکس باز میشن،این مدل اون مهره رو ندارن و عوضش یک پرچ پرسی آهنی مدور سر جلوی پروانه قرار گرفته که همون پرچ جایگزین اون مهره های معمول هست و ظاهرا تحت فشار و حرارت کارخونه پرسش کرده،کسی از دوستان تجربه ای در مورد در اوردن این پرچ نداره ممنون میشم اطلاع بدهید،بنده با شعله فندک قوی مقدار زیادی حرارت بهش دادم بعد با انبر قفلی و ابزارهای دیگه هر چه تلاش کردم ذره ای تکون نخورد و متاسفانه جای دست هم نداره،وسط پروانه هست و اگر پروانه آسیب ببینه دیگه فایده ای نداره در ادامه تصویرش رو میفرستم
درود،شما طبق نظر مهندس آموخته با سمبه ضربه بزن اگه باز نشد معمولا این مدلها آرمیچر و پروانه با هم کامل در میاد میتونی ببری تراشکاری دور شفت رو تراش بده در بیاره،من خودم واشر سر شفت رو قسمت چسبیده به شفت دور تادورشو با مته ۴ سوراخ میگیرم با ضربه در میاد،فقط مواظب باشید پروانه سوراخ نشه، موفق باشد

manuch.

کاربر vip
کاربر
2020-10-26
33
31
لرستان
با سلام
با درود.این مدل پرسه قابل تعمیر نیست یکبار مصرف میشه مگر با ترفندی بازش کنی سرشو رزوه دار کنی .

بالا