آی پی امداد
abtahi

درخواست: راهنمایی برای ساخت یا تهیه برد جایگزین پنکه های ایستاده

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
829
2,664
تهران -شانکهای
با احترام
در فصل گرما و وفور تعمیرات سرمایشی، گزینه ای که زیاد برای بنده میاد ، پنکه های ایستاده هستش و همشون چینی و غیر قابل تعمیر هستند . دوستان و همکاران ، برد جایگزین و یا چیزی مانند دیمر و یا دست ساز در نظر دارند که بنده حقیر رو راهنمایی بفرمایند؟
سپاس بیکران

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
829
2,664
تهران -شانکهای
مانند این نمونه که همه قطعات سالم هستند ولی آیسی ها no name هستش و در اگه در فواصل ۵ ساعته روشن بشه کار میکنه و اگه خاموشش کنید ، باید ساعتها منتظر بمونی تا مجدد شروع به کار بکنه .
سپاس ۲۰۲۲۰۴۱۸_۲۰۵۷۲۲.jpg

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
829
2,664
تهران -شانکهای
خازن بزرگ رو عوض کنید شاید فرقی حاصل بشه

با احترام
ممنونم . حتما انجام‌ میدم و در نظر داشتم و ممنونم که هم نظر بودید ولی نقش این رو متوجه نشدم با توجه به قطعاتی که بین فاز و نول و این خازن هستش.
سپاس

amirgoogle

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-12-17
318
350
Fars.Iran
با احترام
ممنونم . حتما انجام‌ میدم و در نظر داشتم و ممنونم که هم نظر بودید ولی نقش این رو متوجه نشدم با توجه به قطعاتی که بین فاز و نول و این خازن هستش.
سپاس
سلام به شما متاسفانه بردی من پیدا نکردم که حالت برد مادر برای پنکه داشته باشه و من دیمر میسازم و میزارم توش اگر نمونه ای پیدا کردین ممنون میشم اعلام کنید تا همه استفاده کنن با تشکر

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
829
2,664
تهران -شانکهای
خازن بزرگ رو عوض کنید شاید فرقی حاصل بشه

با احترام
متاسفانه با تعویض خازن ، تغییری حاصل نشد . زمانی که به آیسی حرارت میدم با دور تند روشن میشه و هیچ عملکرد دیگه ای نداره . متاسفانه آیسی های موجود طبق طراحی استاد رجبی عزیز ، ۱۸ پین هستند . نتونستم تو سرچ ها ، ۱۴ پین که مربوط باشه پیدا کنم .
سپاس

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
461
268
30
Yazd
مانند این نمونه که همه قطعات سالم هستند ولی آیسی ها no name هستش و در اگه در فواصل ۵ ساعته روشن بشه کار میکنه و اگه خاموشش کنید ، باید ساعتها منتظر بمونی تا مجدد شروع به کار بکنه .
سپاس مشاهده فایل‌پیوست 184486
درود بله متاسفانه فاقد شماره ایسی هاشون و بنده هم همچین مشکلی دارم اگه دوستی راه کاری داره ممنون میشیم غیر از اجرت کار باعث خشنودی میشه که تو گرما دستگاه کسی که توان خرید مجدد نداره رو راه اندازی کنیم

بالا