آی پی امداد
abtahi

ذخیره نکردن فایل بعد از خواندن

amirh263

کاربر
2012-10-02
127
245
با عرض سلام خدمت اساتید محترم . بنده ۸۰۹ از یه شرکت خریدم بعد از نصب هیچ ای سی رو شناسای نمیکرد تا بعد از نصب نرم افزار از شرکت پارسه حالا شناسای میکنه ولی زمان ذخیره کردن خطای ++cمیده و ذخیره نمیکنه بنظر خودم از کار افتاده لطفا راهنمای بفرماید
۲۰۲۵۰۷۱۱_۰۱۲۶۴۱[1].jpg

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
649
1,407
با عرض سلام خدمت اساتید محترم . بنده ۸۰۹ از یه شرکت خریدم بعد از نصب هیچ ای سی رو شناسای نمیکرد تا بعد از نصب نرم افزار از شرکت پارسه حالا شناسای میکنه ولی زمان ذخیره کردن خطای ++cمیده و ذخیره نمیکنه بنظر خودم از کار افتاده لطفا راهنمای بفرماید
درود بر شما
خدا بخیر کند،
شرکت پارسه به تعهداتش توجه ندارد،بیشتر گفتار درمانی،اگر نرم افزاری تا حدودی پشتیبانی میکند.
من هم یک دستگاه پروگرامر RT809H که هنوز گارانتی دارد،خراب شده بود ،فرستادم شرکت پارسه بعد از یکماه،پیگیری های مکرر،یک گفت باشه،یکبار گفت مریض هستم،دوباره گفت مشکل پروگرامر قابل تعمیر نیست،گفتم پس چه میشه؟گفت پروگرامر را برات میفرستم،منم تصور کردم اینکه پروگرامر دیگری برام میفرسته،بعد از چند روز پروگرامر بدستم رسید،دیدم همان پروگرامر خودم است،حتی برچسب پلمپ گارانتی هم باز نشده،چه برسد به اینکه روش کار کرده باشند،زنگ زدم گفتم این پرگرامر را باز نکردید،چگونه گفتید قابل تعمیر نیست و شامل گارانتی هم نمی شود؟خودم پروگرامر تعمیر کردم و فیلم و عکس برای پارسه از طریق واتساب گذاشتم و گفتم حالا هرچندتا پروگرامر خراب دارید بفرستید برایتان تعمیر کنم،طی تماس با یکی از پرسنل دیگرشان که گویا کارشناس اصلی بود،موارد را توضیح دادم،گفت اینجا ما نمی توانم روی دستگاه حرکتی بزنیم،فقط از شرکت سازنده مشاوره میگیریم اگر قبول کردند،تعویض میکنیم،متوجه شدم که اینها فقط بزرگ نمایی میکنند،حتی انداز یک مغازه هم فروش ندارند،بدلیل اینکه خواستم قبل پروگرامر از پارسه بخرم ،گفتند مبلغ کل را به حسابشان پرداخت کنم و بعداز 2 هفته تحویل میدهند،رفتم تو سایت فروشندگان چین،دیدم خرید پروگرامر 2 هفته بعد تحویل در ایران و بدستم میرسید،از فروشنده تهران خریدم و یک روزه بدستم رسید.
----------------
در مورد خطایی که پروگرامر شما میدهد،یکبار ریست کنید.
کابل USB پروگرامر جدا-میکروسوییچ سمت چپ پروگرامر حدود 15 تا 20 ثانیه فشرده نگهدارید وبعداز رها کردن -کابل USB پروگرامر وصل کنید.حالا ریست شده است.

آخرین ویرایش:

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,208
179,217
iRanTK.iR
درود بر شما

اولین دلیل این مشکل میتونه نصب نبودن Visual C++ Redistributable پکیج باشه که باید دانلود و نصب کنید .

دومین مورد میتونه دسترسی محدود یوزر باشه که روی برنامه کلیک راست کنید و Run as Administrator رو بزنید .

مورد بعدی ممکن هست از خرابی ویندوز باشه که از طریق خط فرمان باید دستور sfc /scannow رو بزنید و ببینید مشکلی هست و تعمیر کنید .

در نهایت برای اطمینان دستگاه را روی یک سیستم دیگر که این پروگرامر نصب هست چک کنید و ببینید مشکل دارد یا خیر ؟

ولی به نظر من بیشتر مشکل نرم افزاری هست تا سخت افزاری ....

amirh263

کاربر
2012-10-02
127
245
سپاس از شما اساتید چشم چک میکنم خبر میدم ،فقط یه سوال اگه ریست کنم بعدش رجیستر هست و بعد از ریست از کدام شرکت نرم افزار رو نصب کنم؟؟در ضمن TNM2000برای ۲۰ سال پیش هم دارم و روی سیستم داره کاره میکنه اگه مشکل از سیستم و ویندوز باشه آیا نباید اون هم از کار بیوفته؟؟

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
649
1,407
سپاس از شما اساتید چشم چک میکنم خبر میدم ،فقط یه سوال اگه ریست کنم بعدش رجیستر هست و بعد از ریست از کدام شرکت نرم افزار رو نصب کنم؟؟در ضمن TNM2000برای ۲۰ سال پیش هم دارم و روی سیستم داره کاره میکنه اگه مشکل از سیستم و ویندوز باشه آیا نباید اون هم از کار بیوفته؟؟
درود
رجیستر تغییر نمی کند.

آخرین ویرایش:
بالا