آی پی امداد
abtahi

مشکل: دی وی دی رایتر سامسونگ

همتا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر +vip پلاس
کاربر
2011-08-13
1,886
6,825
کرمان
با سلام یک دی وی دی رایتر سامسونگ برام اومده که درش میاد بیرون دوباره میره داخل وهی تکرار میشه میشه بفرمایید مشکل از کجاست باتشکر
:212:

awacs

کاربر
2011-03-09
1
3
با سلام من هم همین مشکل رو دارم ! به جایی خوندم علتش کثیف شدن ریلهای باز و بسته شدن درش می تونه باشه
منتهی چون کار تعمیرات شغل من نیست و هنوز هم وقت نکردم امتحانش کنم این مطلب رو با اطمینان نمی نویسم ولی فکر میکنم
کاملا منطقی هستش ، چون اگه دی وی دی (سی دی ) درست سر جاش قرار نگیره دستگاه اطلاعات تراک ها و سکتور ها رو نمی تونه
پیدا کنه !

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,182
74,245
49
ایران
با سلام یک دی وی دی رایتر سامسونگ برام اومده که درش میاد بیرون دوباره میره داخل وهی تکرار میشه میشه بفرمایید مشکل از کجاست باتشکر

سلام
دوست عزیز این عیب با تعویض تسمه و شستشوی دوتا میکرو سویچ که زیر کشویی قرار داره حل میشه . تشکر

همتا

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر +vip پلاس
کاربر
2011-08-13
1,886
6,825
کرمان
سلام همه این کارهارو انجام دادم بازم حل نشد ممنون

tamirrat.pc

کاربر
2012-06-21
6
17
میشه یک عکس از میکرو سوییچ برام بگذارید وکارشون چیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,788
4,814
دوست گرامی با تعویض میکروسویج ویا درآوردن میکرو سویج وباز کردن میکرو سویج و شستشو آن مشکل حل می شود

majid_tech

کاربر

با سلام - ابتدا تسمه را تعویض کرده و سپس میکرو سویچ رها و اتصال سیم هایشان را چک کنید اگر سالم بود آنها را با اسپری شستشو دهید - اگر حل نشد آنها را تعویض نمایید -- موفق باشید

vahid_usb

کاربر vip
کاربر
2007-11-15
135
484
گرگان
سلام همه این کارهارو انجام دادم بازم حل نشد ممنون
در بعضی از موارد بعد از چک کردن تسمه و میکرو سویچ می تونه از موتور گرداننده تسمه و در نهایت بالا رفتن خواصیت آهن ربایی متور کنار چشم باشه که اجازه باز شدن درب رو نمی ده که با استفاده از یه تسمه کوچیکر حل میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: همتا

hamsafar00

کاربر
2012-05-27
79
428
میشه یک عکس از میکرو سوییچ برام بگذارید وکارشون چیه

همون دكمه كوچيك جلوي درايو كه واسه باز و بسته كردن فشار داده ميشه !! كارشون فكر كنم مثل يه كليد عمل مي كنه ديگه بازم اساتيد بهنر مي تونن راهنمايي كنن . . .

بالا