آی پی امداد
abtahi

مشکل: دیر روشن شدن موتور امرسان

1saman

کاربر
2016-08-26
6
0
مدل یخچال فریزر امرسان بدون برفک دارای برد NRF-2066D است. وقتی یخچال را روشن می کنم خطای AL می دهد اما همه چی خوب کار میکند بعد از چند ساعت هم یخچال و هم فریزر به اندازه کافی سرد می شوند و خطا را هم دیگر نمایش نمی دهد موتور هم یکی دوبار اتوماتیک میکند. اما بعد از 13 الی 14 ساعت موتور خاموش شده و خیلی دیر روشن میشود طوری که داخل یخچال و فریزر کاملا گرم شده و خطای AL ظاهر می شود و بعد از چند ساعت که دوباره موتور روشن شد این سیکل مدام تکرار می شود. علت چیست؟

1saman

کاربر
2016-08-26
6
0
برای تست مد همین کاری که گفتید انجام دادم ولی نشد! شاید بردش این قابلیتو نداره. این توضیحم بدم که 4 سال پیش بردش سوخته بود نمایندگی اومد تعویض کرد.
هیتر هم با برق امتحان کردم همه جاش داغ میشه. ترموفیوز هم جریان رو از خودش عبور میده.
الان من هیتر توکار و اون سیم مارپیچ که لای فویل آلمینیومی پیچیده شده رو از مدار حذف کردم یعنی از مدار دیفراست فقط هیتر که سری شده با ترموفیوز باقی گذاشتم. یخچال حدود بیست ساعته که کار میکنه ولی مدت زمان روشن بودن موتور زیاده و مثلا فقط چند دقیقه (10 الی 12) خاموش میشه و دوباره موتور روشن میشه آیا طبیعیه؟
چرا وقتی هیتر و دم و دستگاهش وصل نیست، برد خطا (HE) نشون نمیده؟
مقاومت همه سنسور ها در دمای 28 درجه حدود 8 کیلو اهم بود و در آب یخ که قرار دادم حدود 22 کیلو اهم بود.
تورو خدا کمک کنید 3 تا تعمیرکار اومدن هیشکی بلد نیست درستش کنه.

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
در برد های مدل شما خطای المنت تعریف نشده/ نیاید المنت ها رو از مدار خارج می‌کردید / درصورت سالم بودن هیتر اصلی و متعلقات خرابی برد پابرجاست/ بهتره سنسور روی لوله ها رم تعویض می‌کردید / ضمنا ساعت کارکردی که گفتید طبیعیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369
بالا