آی پی امداد
abtahi

در خواست نقشه برد پشت مانیتور آیفون تصویری تابا مدل tvd-1040m

AMIR BAGHERI

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام خدمت همکاران گرامی نیاز ب نقشه برد پشت مانیتور آیفون تصویری تابا مدل ۱۰۴۰م رو دارم اگه همکاران عزیز محبت کنن ممنون میشم یا اینکه شماره آیسی رگلاتور هایی ک با رنگ ابی تو عکس مشخص کردم رو اگه میدونین واقعا لطف میکنید

پیوست‌ها

• 267.5 کیلوبایت بازدیدها: 119

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,147
با سلام خدمت همکاران گرامی نیاز ب نقشه برد پشت مانیتور آیفون تصویری تابا مدل ۱۰۴۰م رو دارم اگه همکاران عزیز محبت کنن ممنون میشم یا اینکه شماره آیسی رگلاتور هایی ک با رنگ ابی تو عکس مشخص کردم رو اگه میدونین واقعا لطف میکنید
آی سی 6 پایه کنار خازن FR9801
ای سی های ریز که چند عدد کنار هم هستند 3157
که وظیفه کنترل صدای زنگ رو دارند و اگر خارج کنید تاثیر توی عملکرد دستگاه ندارد و فقط نمیتوانید صدای زنگ کم زیاد کنید

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
840
2,675
تهران -شانکهای
درود بزرگهlsp5526 و6 پایه ap2702
با احترام
آخه lsp کجای این برد هستش ؟؟؟
دوستان لطفا به تاریخ تاپیکها توجه کنند . تاپیکهای قدیمی رو به خاطر هیچ و پوچ بالا نیارن لطفا. ممنون از توجهتون

AMIR BAGHERI

کاربر vip
vip
کاربر
با احترام
آخه lsp کجای این برد هستش ؟؟؟
دوستان لطفا به تاریخ تاپیکها توجه کنند . تاپیکهای قدیمی رو به خاطر هیچ و پوچ بالا نیارن لطفا. ممنون از توجهتون
دوست عزیز چرا بخاطر هیچ کجاش بده ک تاپیک های بدون پاسخ رو جواب بدن و کسایی ک بعدا میتونن نیاز داشته باشن استفاده کنن اون همه هزینه اشتراک میدن تا از سایت استفاده کنن بعد پرداخت میان میبینن هیچی نیست مخصوصا مثل قسمت vip+ ک بخاطر فایل های نند پرداخت میزنن ولی بعدش هیچی نصیبشون نمیشه ب نظرم قدیمیترین پست های بدون پاسخ هم جواب داده بشه برای همه خوبه

بالا