- 2008-11-23
- 514
- 1,129
به شخصه هم از سه راه جمهوری تهران، هم از خیابان دانشکده کرج و هم از خیابان طالقانی اصفهان خرید حضوری داشتم و هیچوقت رضایت بخش نبودن. اولا ترافیک و شلوغی و نبود و سختی پیدا کردن جای پارک هست و ثانیا رفتار فروشندگان مخصوصا وقتی لیست بلند بالا در دست داری افتضاح هست. اکثرا هم کل قطعات را ندارند و باید کلی مغازه را بالا پایین کرد و وقت گذاشت و با فروشندگان مختلف سر و کله زد تا کل لیست را تهیه کرد. یک بار نیاز به دو تا ترانزیستور MJE13009 با پکیج TO247 یا سایز بزرگ برای یک پاور کامپیوتر داشتم کل خیابان طالقانی رو بالا پایین کردم هیچ کدوم نداشتن. یک سری می گفتن اصلا همچین سایزی وجود نداره! در حالی که در نت راحت گیر میاد. بعد از کرونا خرید اینترنتی تبدیل به یک روتین عادی شده و نباید در برابرش گارد گرفت.
تجربه روبوایکیو بنده که عرض کردم با بیش از چهل بار خرید در دو سال نیم گذشته بوده که به طور میانگین هر بار ده قلم قطعه بوده و کاملا هم راضی بودم. فقط گران شدن قطعات به مرور بوده که کمی آزار دهنده است که این هم دردی همه گیر هست. اتفاقا اصفهانیها در زمینه تعمیرات (چه خودرو و چه لوازم خانگی و الکترونیک) در اکثر موارد منصف تر و کاربلدتر از تهرانیها و کرجیها هستند.
تجربه روبوایکیو بنده که عرض کردم با بیش از چهل بار خرید در دو سال نیم گذشته بوده که به طور میانگین هر بار ده قلم قطعه بوده و کاملا هم راضی بودم. فقط گران شدن قطعات به مرور بوده که کمی آزار دهنده است که این هم دردی همه گیر هست. اتفاقا اصفهانیها در زمینه تعمیرات (چه خودرو و چه لوازم خانگی و الکترونیک) در اکثر موارد منصف تر و کاربلدتر از تهرانیها و کرجیها هستند.
آخرین ویرایش: