آی پی امداد
abtahi

درخواست فايل ايپرام دستگاه h.264

pocketxp

کاربر
2009-02-12
29
48
سلام دوستان دستگاه من روي آرم گير مي كنه و بالا نمي آيد كسي فايل ايپرام دستگاه h.264 را ندارد يا نرم افزاري كه بشه با آن دستگاه رافلش كرد.

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
407
1,559
سلام دوست من منم دقیقا همین مشکل برام بیش اومده اگه گیرت اومد بذار.اگه منم گیر آوردم میذارم.مرسی

iranslot

VIP+ افتخاری
کاربر
دوست محترم مدل دقیق دستگاه را باید بگی من تقریبا 80مدل دستگاه را کپی کشیدم وموجود دارم-البته باید دستگاه پروگرمر داشته باشی که قابلیت پروگرم کردن NANDرا هم داشته باشد همچنین زیف مربوطه را-یک سری از دستگاه ها قابلیت این را دارند که بتوانید لوگو یا ارم را تااندازه خاص بروی انها دانلود کرد که اگر اندازه فایل بیش از حد باشد یا لودر هماهنگی نداشته باشد ویا در هنگام لود کردن فراموش کرده باشید هارد راجدا کنید-آدرسهای فلش بهم ریخته دراین صورت دستگاه یا هنگ کرده ویا بالا نمی اید---باتشکر از تمامی دوستان وارزوی موفقیت --هادی

hadi_silver

کاربر
2010-08-14
1
1
با سلام میخواستم بدونم چطور میشه لوگوی دی وی آر رو عوض کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arefmard

rooz_beh42

کاربر vip
کاربر
2009-06-09
25
54
سلام دوست عزیز میتونی برای منم فایل ایپیرام دی وی آر ها رو بفرستی.ممنون میشم
ایمیلم هم اینه [email protected]
بازم ممنون اگه دی وی آر 16 کانال داری حتما برام بفرست

ehsan6651

کاربر
2012-05-28
111
549
دوست محترم مدل دقیق دستگاه را باید بگی من تقریبا 80مدل دستگاه را کپی کشیدم وموجود دارم-البته باید دستگاه پروگرمر داشته باشی که قابلیت پروگرم کردن NANDرا هم داشته باشد همچنین زیف مربوطه را-یک سری از دستگاه ها قابلیت این را دارند که بتوانید لوگو یا ارم را تااندازه خاص بروی انها دانلود کرد که اگر اندازه فایل بیش از حد باشد یا لودر هماهنگی نداشته باشد ویا در هنگام لود کردن فراموش کرده باشید هارد راجدا کنید-آدرسهای فلش بهم ریخته دراین صورت دستگاه یا هنگ کرده ویا بالا نمی اید---باتشکر از تمامی دوستان وارزوی موفقیت --هادی

دستگاه من هم روي ارم گير ميكنه
شما فايل فلاش اين دستگاه رانداريد
DSC00655.jpgDSC00656.jpgDSC00657.jpgDSC00658.jpg69.JPG
درضمن مارك نداره
خازن هاي تغذيه روهم عوض كردم
شارژلحيم هم كردم

modernpc

کاربر
2012-03-28
2
7
سلام خسته نباشي طاعات و عبادات شما قبول در گاه حق - ممنون از سايت خوبت من يك دي وي آر 16كانل مدل ا264دارم كه تصويرش تيك داره يعني انگار فريمش كمه مي خواستم راهنمايي كني من رو آيا نياز به فلش كردن داره اكه اره كه فايل فلش رو از كجا بگيرم و دستگاه پروگرامرش چيه ؟ممنو ن مي شم راهنمايي كنيدباتشكر

بالا