آی پی امداد
abtahi

داغ کردن شدید cpu در 8961

it-net

کاربر
2019-01-01
9
5
35
باسلام و احترام
یه مودم تی پی لینک 8961nd V3.1 برامون اومده شدیدا سی پی یو داغ میکنه داغ شدن اینقدر سریع هست که نمیشه ولتاژ گیری کرد ممنون میشم استاید راهنمایی کنن.

با تشکر

پیوست‌ها

• 182.6 کیلوبایت بازدیدها: 25
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,447
1,661
خازنهای اطرافش رو بررسی کنید ولتاژ رگلاتورها هم بررسی کنید خرابی خودش هم علت هست

it-net

کاربر
2019-01-01
9
5
35
خازن ها در ظاهر سالم هسن یه ترانسفور 3پایه داشت که سوخته بود عوض کردیم الان سی پی یو داغ میکنه.
چون داغ شدنش سریع هست نمی تونم ولتاژ گیری کنم میترسم سی پی یو بسوزه
راه حلی برای این مورد دارید؟

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
185
114
تهران
خازن ها در ظاهر سالم هسن یه ترانسفور 3پایه داشت که سوخته بود عوض کردیم الان سی پی یو داغ میکنه.
شما میتونی با اسپری فیریز یا تینر ۲۰هزار سی پی یو رو خنک نگه داری

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: it-net

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
518
1,137

درود. به احتمال زیاد منظورتون از ترانسفور، ترانزیستور هست. ترانزیستور 2SB772 با پکیج TO-126 و مشخصات (PNP - 30V - 3A) رو باید دقیقا با مثل خودش تعویض کنین به صورتی که هیت سینکش به سمت آی سی رگولاتور هشت پایه کنارش باشه. در ضمن برای تست سی پی یو بهتره خازن الکترولیت و سلف سمت راستش رو با کمک هویه از برد جدا کنین و با کمک یک رگولاتور کاهنده، ولتاژ 1.1 رو مستقیما به چیپ مرکزی اعمال کنین. اگه سالم باشه بدون گرم شدن کارش رو درست انجام میده.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

it-net

کاربر
2019-01-01
9
5
35
درود. به احتمال زیاد منظورتون از ترانسفور، ترانزیستور هست. ترانزیستور 2SB772 با پکیج TO-126 و مشخصات (PNP - 30V - 3A) رو باید دقیقا با مثل خودش تعویض کنین به صورتی که هیت سینکش به سمت آی سی رگولاتور هشت پایه کنارش باشه. در ضمن برای تست سی پی یو بهتره خازن الکترولیت و سلف سمت راستش رو با کمک هویه از برد جدا کنین و با کمک یک رگولاتور کاهنده، ولتاژ 1.1 رو مستقیما به چیپ مرکزی اعمال کنین. اگه سالم باشه بدون گرم شدن کارش رو درست انجام میده.
بله پوزش اشتباه نوشتم از روی یه برد مشابه خودش ورداشتم این مورد رو تست کنم اطلاع میدمتون

بالا