آی پی امداد
abtahi

خرابی دستگاه جوش

badboy26

کاربر vip
کاربر
2022-09-18
66
12
34
بیرجند
سلام به مهندسین محترم.
یک دستگاه جوش جوشا sha 100 دارم که چند تا igbt و مقاومتش سوخته، میخوام بدونم ممکنه جای دیگه هم ازش خراب باشه و تست کنم یا قبل زدن به برق کاری انجام بدم، من سابقه تعمیر این دستگاه ها رو ندارم.
پیشاپیش ممنونم از راهنمایتون

پیوست‌ها

• 151.6 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • 267.9 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • 247.8 کیلوبایت بازدیدها: 13
  • 253.6 کیلوبایت بازدیدها: 14
  • 286.2 کیلوبایت بازدیدها: 11
  • 360.2 کیلوبایت بازدیدها: 11

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
508
296
30
Yazd
سلام به مهندسین محترم.
یک دستگاه جوش جوشا sha 100 دارم که چند تا igbt و مقاومتش سوخته، میخوام بدونم ممکنه جای دیگه هم ازش خراب باشه و تست کنم یا قبل زدن به برق کاری انجام بدم، من سابقه تعمیر این دستگاه ها رو ندارم.
درود قطعات سوخته رو تعویض و حتما برای زدن به برق از لامپ تست استفاده کنید

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,719
5,131
سلام به مهندسین محترم.
درور جسارتا اگر تجربه تعمیر اینورتر جوشکاری ندارید دستکاری نکنید مخصوصا IGBT . تو این اوضاع که خیلی گران هستند . حالا اگر خواستید ضرر به جان بخرید باید مقاومتها دیودهای درایور رو تست کنید قبل از نصب ترانزیستور باید فرکانسو با اسیلوسکوپ مشاهده کنید تعمیرات اینورتر بسیار حساس هست .

badboy26

کاربر vip
کاربر
2022-09-18
66
12
34
بیرجند
درور جسارتا اگر تجربه تعمیر اینورتر جوشکاری ندارید دستکاری نکنید مخصوصا IGBT . تو این اوضاع که خیلی گران هستند . حالا اگر خواستید ضرر به جان بخرید باید مقاومتها دیودهای درایور رو تست کنید قبل از نصب ترانزیستور باید فرکانسو با اسیلوسکوپ مشاهده کنید تعمیرات اینورتر بسیار حساس هست .
ممنون بابت تذکر و راهنمایتون، دیود هاش هم سوخته و معلوم نیست چه دیودی هست

بالا