آی پی امداد
abtahi

مشکل: خرابی برد یخچال الکترواستیل مدل ESA27 بر اثر رطوبت

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
585
1,177
خوزستان-
سلام دوستان-برد مذکور بر اثر رطوبت سوخته--چک کردم دیدم دو تا از دیودهای وردی (پل دیود) به شماره m7 سوخته--تعویض کردم..یکی از مقاومتهای smd که با شماره یک مشخص کردم سیاه شده و ترکیده و مشخص نیست که مقدار اهمش چنده--اگه کسی میدونه راهنمایی کنه..در ضمن من کدهای smd رو بلد نیستم--شماره دو که مشخص کردم یک خازن است که احتمال میدم سوخته-مقدارو اگه دوستان محبت کنند ممنون میشم--یک توضیحاتی در مورد اون قطعات دیگه که دورشون خط کشیدم بدید و بگید چطور تست میشه..ممنون
attachment.php.jpg

آخرین ویرایش:

msh.27

کاربر
2012-09-06
246
832
تهران
درود دوست عزیز اون قطعه دایریی سیاه رنگ ntcهستش یا مقاومت وابسته به دما از نوع منفی که اگه سالم باشه با تست بیزر باید وصل باشه یا همون اتصال کوتاه نشون بده اون یکی قطعه که لوکیشن بردشva1هست اون وریستور یا مقاومت وابسته به ولتاژ هست که باید شماره روش رو اعلام کنی تا سایز و توانش مشخص بشه البته بنظر که سایز10 هست ولی توان رو باید شماره روی قطعه رو بگی

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
585
1,177
خوزستان-
درود دوست عزیز اون قطعه دایریی سیاه رنگ ntcهستش یا مقاومت وابسته به دما از نوع منفی که اگه سالم باشه با تست بیزر باید وصل باشه یا همون اتصال کوتاه نشون بده اون یکی قطعه که لوکیشن بردشva1هست اون وریستور یا مقاومت وابسته به ولتاژ هست که باید شماره روش رو اعلام کنی تا سایز و توانش مشخص بشه البته بنظر که سایز10 هست ولی توان رو باید شماره روی قطعه رو بگی

ممنون از راهنمایی خیلی زیباتون..ولی مقدار اون مقاومت رو بم نگفتید...

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
888
5,276
شیراز
دوست عزیز وقتی شما قطعات و مدار را نمیشناسید چطور میخواهید بورد را تعمیر کنید.
یک مکانیک که بخواهد موتور تعمیر کند باید بداند که موتور چطور کار میکند تا بتواند انرا تعمیر
کند.در اینترنت شماره ای سی پاور TOP254PN چه بصورت شماره وهم بصورت تصویری سرچ
کنید نقشه و مطالب زیادی پیدا میکنید که در ان مقدار مقاومت و غیره را توضیح داده اند. اگر
گیر کردی دوباره بگو بتوانیم کمکت میکنیم ولی خودت هم تلاشت را بکن تا راه جستجوی مطالب
و اطلاعات را در اینترنت پیدا کنی و یاد بگیری.

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
585
1,177
خوزستان-
دوست عزیز وقتی شما قطعات و مدار را نمیشناسید چطور میخواهید بورد را تعمیر کنید.
یک مکانیک که بخواهد موتور تعمیر کند باید بداند که موتور چطور کار میکند تا بتواند انرا تعمیر
کند.در اینترنت شماره ای سی پاور TOP254PN چه بصورت شماره وهم بصورت تصویری سرچ
کنید نقشه و مطالب زیادی پیدا میکنید که در ان مقدار مقاومت و غیره را توضیح داده اند. اگر
گیر کردی دوباره بگو بتوانیم کمکت میکنیم ولی خودت هم تلاشت را بکن تا راه جستجوی مطالب
و اطلاعات را در اینترنت پیدا کنی و یاد بگیری.

حرف شما درسته-ولی گفتم شاید شما این برد رو داشته باشید و از روی اون نگاه کنید..الان چه اطلاعاتی بهتون بدم که اون مقاومت که کدش مشخص نیست رو پیدا کنید؟؟؟؟در ضمن من بعد از تعویض دیودها،و فیوز که سوخته بود،فیوز نو گذاشتم(بدون اینکه اون مقاومت رو عوض کنم) دیدم بلافاصله فیوز سوخت..به نظرتون ترانزیستورهای سوییچینگ سوخته اند؟؟؟

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
888
5,276
شیراز
دوست عزیز شما اصلا به حرف من توجه نکردید که چی به شما عرض کردم
در اینترنت شماره ای سی پاور TOP254PN چه بصورت شماره وهم بصورت تصویری سرچ
کنید نقشه و مطالب زیادی پیدا میکنید که در ان مقدار مقاومت و غیره را توضیح داده اند.

وقتی بصورت تصویری سرچ کنید نقشه های زیادی در سایتها میبینید که با توجه به مدار
و مطابقت انها با مدار خودتان مقدار مقاومت را پیدا میکنید. ای سی شما سوخته که دوباره
فیوز و بقیه را میسوزاند.حالا ایندفعه مقدار مقاومت را به شما بگویم در یک مدار دیگر و سیستم
دیگر دوباره گیر میکنیدو نمیدانید که چکار کنید. قصد من این است که شما یاد بگیرید که
در اینترنت چطور دنبال اطلاعات بگردیدو چیزهایی که میخواهید پیدا کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amingpx

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
585
1,177
خوزستان-
باشه ممنون-سرچ میکنم ولی به نظرتون آی سی تغذیه سوخته که فیوز میپرونه یا ترانزیستورهای سوییچینگ؟؟؟در ضمن دیتاشیت رو در توی لینک زیر قرار دادم براتون..خودم چیزیس متوجه نشدم..ببخشید
http://www.farnell.com/datasheets/5793.pdf

آخرین ویرایش:

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
888
5,276
شیراز
[FONT=&quot]با سلام خدمت دوست عزیز[/FONT]​
[FONT=&quot]دیتا شیت یک قطعه در حقیقت اطلاعات اصلی و مورد نیاز یک قطعه برای کاربران ان است مانند ولتاژ کار- جریان مجاز- وات قطعه- پایه های ورودی و خروجی- فرکانس کار کرد قطعه
و خیلی چیزهای دیگر که در دیتا شیت میاید. در دیتا شیت این ای سی[/FONT][FONT=&quot] شما پایه هایی که به مثبت و منفی وصل میشن و همچنین پایه های کنترل ای سی و غیره را میبینید[/FONT] [FONT=&quot]که با توجه به پایه ها[/FONT]​
[FONT=&quot] و مدار نمونه که در دیتا شیت گذاشته شده و مطابقت ان با مدار خودتان میتوانید انرا تعمیر کنید.اگر یک وقت مدار داخل دیتا شیت با مدار شما تفاوت دارد میتوانید با سرچ شماره ای سی
در قسمت تصویری گوگل نقشه های زیادی بیابید که به شما کمک میکند[/FONT]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amingpx
بالا