آی پی امداد
abtahi

مشکل: خاموش شدن یخچال فریزر سامسونگ مدل 46wBSW بعد از مدتی کوتاه واستارت نشدن آن مگر با OFF و On پاور یا دوشاخه برق

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
با سلام خدمت اساتید ومهندسین عزیز:
یخچال فریزر سامسونگ (بالا یخچال پایین فریزر) مدل 46WBSW که با اینکه نشاندهنده های بالا ی آن روشن وتغببرات را هم نشان وهم اعمال میکند اما وقتی پاور را آن میکنی مدت کوتاهی موتور کارمیکند وخاموش می شود وتا دکمه پاور یا دو شاخه را خاموش و روشن نکنی موتور روشن نمی شود از دیروز تا حالا هم فاصله زمانی روشن ماندن آن کمتر شده است .در ضن قبلا صدای موتور بیشتر بود وشاید هم صدای فن همراه با کمپرسور بوده که من دقت نکرده ام در هرصورت فقط صدای کمپرسور شنیده میشود .

jamservice1

کاربر
2012-05-06
93
355
سلام کنار موتور یک برد بنام برد اورلود میباشد به احتمال خیلی زیاد این برد حساس شده است و زود بر اثر آمپر کشی هنگام استارت موتور قطع میکند این قسمت را بررسی نمایید اگر بیان مینمودید چند ثانیه موتور کار میکند و سپس قطع میشود بهتر میتوانستم براتون نتیجه گیری کنم. موفق باشید

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
درود بر شما دوست عزیز : اول اینکه زمان روشن ماندن موتور حدود 5 دقیقه میباشد وبعد که خاموش شد تا پاور را OFF و ON نکنی موتور استارت و کار نمیکند .

jamservice1

کاربر
2012-05-06
93
355
دروود با این تفاصیلی که شما نوشتید ذهنمان دیگر سراغ کمپرسور یخچال نمیرود و باید به قسمت برد الکترونیک نظرمان را معطوف نماییم برد یخچال را بررسی نمایید تا مورد خاصی مانند خازن باد کرده و ... نداشته باشد. از کار کردن فن داخل یخچال مطمئن شوید و همچنین داخل فریزر - دقت کنید ببینید سینه اوپراتور یا همان لوله های داخل فریزر که البته پشت کاور پلاستیکی میباشد برفک نزده باشد چنانچه داخل فریزر برفک مشاهده میشود اعلام نمایید تا راهنماییهای لازم را خدمتتان ارائه کنم موفق و پیروز باشید.
بهترین روش امتحان این قسمت این است که تمام محتوای یخچال را خالی کرده یخچال را بمدت 24 ساعت در حالی که درب آن باز میباشد از برق بکشید پس از مدت سپری شدن این زمان یخچال را روشن نمایید باید تا حدود8 روز بطور عادی کار کند و چنانچه ایرادی باشد پس از 8 تا 12 روز باز به حالت امروزی بر میگردد چک کنید و اعلام نمایید. متشکرم

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
درود بر شما : ببخشید در حال جابجایی منزل بودم وطولانی شد بطور کلی بهتر است بگویم یخچال فریزر مورد بحث فریزر خوب مواد موجود در خود را منجمد میکند اما هوای داخل یخچال سرد نمی شود ونیز وقتی دمای فریزر به حد مطلوب میرسد وکمپروسور خاموش میکند باید دستگاه را از برق خارج ودوباره به برق بزنی ویا دکمه پاور را خاموش و روشن کنم تا موتور بکار بیافتد .

jamservice1

کاربر
2012-05-06
93
355
سلام این روش ذکر شده را تست کردید؟
بهترین روش امتحان این قسمت این است که تمام محتوای یخچال را خالی کرده یخچال را بمدت 24 ساعت در حالی که درب آن باز میباشد از برق بکشید پس از مدت سپری شدن این زمان یخچال را روشن نمایید باید تا حدود8 روز بطور عادی کار کند و چنانچه ایرادی باشد پس از 8 تا 12 روز باز به حالت امروزی بر میگردد چک کنید و اعلام نمایید. متشکرم

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
باسلام : لطفا بفرمایید آیا برد الکترونیک در بالا و مجاور نشانگرها هست ؟ ضمنا طبق فرمایش شما عمل ونتیجه را اعلام خواهم کرد. با سپاس

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
با سلام : طبق فرمایش شما کاور پلاستیکی باز کردم دیدم : اولا :لوله ها کاملا پوشیده از یخ هست . ثانیا : با هربار روشن کردن پاور با اینکه دمای داخل یخچال خیلی پایین است اما فن یخچال ( صفحه مربع شکلی که ظاهرا توسط یک موتور در کنارش به حرکت در می آید ) . فقط سه چهار دور میزند ومی ایستد . ثالثا : فن فریزر خوب کار میکند . از اینکه وقت می گذارید سپاسگزارم .

کهندانی

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-07-16
364
532
باسلام مجدد : علاوه بر اطلاعات بالا روی برد هم از نظر ظاهری ایراد ی دیده نمی شود. ضمنا فن مربوط به یخچال را بیرون اوردم چک کردم خوب کار میکرد میتوان گفت فرمان برای کار کردن فن یخچال نمی آید وکمپرسور یا موتور ری استارت نمی شود . لطفا راهنمایی کنید سنسور ویا هیتر مربوطه کجا قرار دارد و چنانچه لازم شد از کجا و چگونه تعویض کنم .

آخرین ویرایش:

jamservice1

کاربر
2012-05-06
93
355
سلام در صورت مشاهده برفک دو مورد را باید چک کنید.
1- با اهم متر هیتر اوپراتور را و در صورت سالم بودن
2- یک قطعه مانند لوله خودکار به لوله های آلومینیومی چسبانده شده بنام ترموفیوز به احتمال 90 درصد سوخته است این قطعه باید دو سرش با تست اهم متر بهم راه بدهد و قطع نباشد.

بالا